• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Telegraf Biznis saznaje: Šta će biti sa Body Shopom u Srbiji nakon odluke da firma u Britaniji ide u stečaj?

M. P.
V. K.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Body Shop ima 13 maloprodajnih objekata u regionu, angažujući vise od 60 zaposlenih

  • 0
Lavanda, kozmetika, krema, nega kože Foto: Zita Stankova / Alamy / Alamy / Profimedia

Strani mediji preneli su juče da britanski brend kozmetike Body Shop (Bodi Šop) pokreće postupak stečaja u Velikoj Britaniji, a ekipa Telegraf Biznisa raspitala se kako će ta odluka uticati na prodavnice u Srbiji.

"Novi vlasnik kompanije The Body Shop, investicioni fond Aurelius, trenutno sprovodi proces restrukturiranja poslovanja u Velikoj Britaniji. Važno je napomenuti da ova promena u sedištu neće uticati na stabilnost i kontinuitet poslovanja brenda The Body Shop u Srbiji, kao i u ostalim državama u kojima poslujemo", navode za Telegraf iz kompanije Triple Jump Group, koja je ekskluzivni franšizni partner brenda The Body Shop za teritoriju Srbije, Hrvatske, Crne Gore i Bosne i Hercegovine.

Dodaje sa da maloprodajna mreža brenda The Body Shop broji 13 maloprodajnih objekata u regionu, angažujući vise od 60 zaposlenih.

"Naglašavamo da i dalje nastavljamo svoje redovno poslovanje i planirane aktivnosti. Pozitivan pokazatelj nastavka dobrog poslovanja, predstavlja i otvaranje novog The Body Shop objekta u TC Ušće, na Novom Beogradu, koje sledi početkom marta meseca. Verujemo da će ove informacije doprineti razumevanju situacije", zaključuje se.

(Telegraf Biznis)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>