• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Počinje izgradnja Inovacionog distrikta u Kragujevcu: "Za dobre rezultate nije ključna ideja, već naporan rad"

N. S.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Premijerka Ana Brnabić prisustvovala je svečanosti početka radova

  • 0
Ana Brnabić Foto: Instagram/anabrnabic

"Danas u Kragujevcu započinjemo izgradnju prvog Inovacionog distrikta, jedinom u ovom delu Evrope", reči su kojima se danas premijerka Srbije Ana Brnabić obratila prisutnima.

Ona je napomenula da je do ovog koraka došlo zahvaljujući izvanrednoj i najmodernijoj infrastrukturi najsavremenijeg Državnog data centra u regionu u kojem su prevaziđeni postojeći kapaciteti, te da će ovo biti jedinstven kompleks informacionih, kreativnih i digitalnih industrija u Srbiji i u regionu.

"Za dobre rezultate i velika dela nije ključna ideja, već naporan rad. Sigurna sam da će Kragujevac uskoro biti potpuno drugačiji grad, i da ćemo uspeti da stvorimo novi tehnološki centar" rekla je Brnabić.

"Čestitam svim Kragujevčanima početak izgradnje Inovacionog distrikta, jedne od najvrednijih i najznačajnijih državnih kapitalnih investicija, koji će biti važan podsticaj za nova buduća ulaganja, otvaranje novih radnih mesta i dodatnu ekonomsku vrednost", rekla je danas premijerka Srbije.

(Telegraf Biznis)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>