• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Hrvatska kompanija koja posluje i u Srbiji, povećava primanja i otvara nova radna mesta

Vreme čitanja: oko 1 min.

Osim povećanja bruto plata, ova kompanija navodi da ulaže i u dodatna primanja

  • 0
Kompanija profit grafikon dobitak Foto: Shutterstock

Hrvatska kompanija Jamnica, koja proizvodi i prodaje mineralnu vodu i pića ulaže tri milona evra u materijalna primanja svojih gotovo 1000 zaposlenih. Kako se navodi, povećanja se odnose na povećanja bruto plata, i dodatka za topli obrok.

Promene stupaju na snagu od 1.aprila, a takođe otvorena su i brojna radna mesta. Konkursi su već aktivni, atraže se stalni radnici, kao i sezonski-.

-Ovo ulaganje proizlazi iz izvrsnih finansijskih rezultata koje je Jamnica ostvarila u prethodnoj poslovnoj godini. Kontinuirano povećavamo materijalna primanja našim zaposlenim, a ovo je dosad najveće ulaganje na šta smo ponosni. Zaposleni imaju ključnu ulogu u postizanju naših uspeha i rezultata. Na ovaj način želimo da im se zahvalimo na predanosti i zajedničkim dostignućima. Dodatno, kontinuiranim ulaganjima u zaposlene želimo stvarati okruženje u kojem svaki kolega može rasti i razvijati se. Ovim najvećim godišnjim povećanjem primanja u istoriji Jamnice potvrđujemo naše smerenje za stvaranjem konkurentnih uslova rada koji motivišu, kao i unapređivanje benefita za naše zaposlene - izjavio je Siniša Mužić, predsednik Uprave Jamnice i Grupe pića.

Osim povećanja bruto plata, ova kompanija navodi da ulaže i u dodatna primanja kao što su: regres, Božić, dar za dete, topli obrok. U 2024. Jamnica će isplatiti najmanje 1.500 eura svakom zaposleniku, uz dodatni poklon za svako dete u iznosu od 120 evra, prenosi Poslovni.hr.

(Telegraf Biznis)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>