• 4
 ≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Goran prodaje etno kuću iz bajke za 79.000 evra, godišnje zaradi 8.500: Ima bazen, ribnjak, mostiće i rečicu..

 ≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

U sklopu ovog mesta nalazi se i bazen, a kako je trenutni vlasnik istakao, posao iznajmljivanja je već razrađen

  • 4

Na internetu je osvanuo oglas u kom se nudi Etno kuća u Lopatnici. Cena je 79.000 evra, a kako je prodavac istakao, ona je već snižena, te dodatni popusti ne dolaze u obzir. Ipak u sklopu kuće dobijate i već razrađen biznis.

Prodavac je najpre zamolio ljude da mu se javljaju isključivo ako su veoma zainteresovani, a možda je ipak bolje, kako on navodi, da iznajme pomenutu Etno kuću, i samo razgledaju koliko god žele.

- Zamolio bih da me zovu samo ozbiljni kupci, pogotovo ako neko želi da pogleda, jer sada živimo na 30 kilometara od objekta i ne mogu ići svaki čas da nekome pokazujem i objašnjavam. Dobro pročitajte opis i detaljno pregledajte fotografije, razmislite dobro – pre nego što me kontaktirate. Možete i rezervisati smeštaj i onda razgledati do mile volje. Slike i opis su realni i pošteni, cena je maksimalno snižena i fiksna - pisalo je u oglasu.

Kako je naveo, kuća se nalazi na 17 ari placa, i ima 150 kvadrata, od kojih su 110 stambeni prostor u osnovnom objektu starije gradnje i 40 kvadrata (na dva nivoa) u zasebnoj brvnari.

U Etno kućici se nalaze ukupno 4 kupatila, sobe, trpezarije, špajz, a tu su i dva izvora, jedan bunar, tri septičke jame, pet rezervoara za vodu, dva privatna mosta preko potoka, mali ribnjak od 20 kvadrata, dve spoljne česme. Pored čitavog placa protiče potok, 100 metara od Etno kuće – planinska reka Lopatnica.

U sklopu ovog mesta nalazi se i bazen, a kako je trenutni vlasnik istakao, posao iznajmljivanja je već razrađen, te on donosi i do milion dinara godišnje samo od smeštaja.

Prodavac je unapred najavio da je u objekat nephodno ulagati, ali da je ipak već spreman za rad i uživanje.

(Telegraf Biznis)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Duki

    6. mart 2024 | 08:57

    A šta ustvari radiš tamo? Tamo mogu da žive samo oni koji su rođeni, odrasli, i živeli na salašu! Iako sam seljak, ali iz urbanog sela, bio sam gost, u kao u prilogu sličnoj vuko**bini. Tri dana, a zatim naviknut na drugi način života poludeo! Otišao sam jednom na izvor, zatim drugi put. Prošao sam šumom i sedeo u njoj sat-dva. Više nego dovoljno. Ptice pevaju i lišće šumi. Zatim sam otišao do bašte i pojeo neprskana dva paradajza, i jednu papriku. Otišao sam zatim do trafike da naručim 3 piva za sutra. Eto ti podne. Ručak. Leto 35°C. Kuvanje na "Smederevcu"?! Posle ručka prilegnem sat vremena. Ne mogu više🙄. Ustanem i opet odem na izvor, pa u šumu. Vratim se u sobu i pustim na toj jednoj stanici radio. Kič narodnjaci! Ugasim radio. Opet odem do trafike. Zatvoreno. U okolini nema nikog. Malo dalje čujem traktor. Čovek ore. Posmatram. Ništa interesantno. Vratim se u kuću, i slušam bapske razgovore. Veoma interesantno😕🤕🧐😭 Nikako da padne noć. 21h. Ležem i budim se u 03h. Mrtva tišina! Prevrćem se u krevetu, i tako dočekujem jutro. Izmrcvaren odlazim do izvora. Pijem izvorske vode, i uz bapske priče pijem kafu skuvanu na "Smederevcu". Unutra etno vrućina. Odlazim na izvor, i sedim sat u šumi! Da li sam živ? Konačno dolazi kolima šogor iz grada. Grlim ga i ljubim! "Jesam li ti rekao da će ti i tri dana ovde biti ubistveno dosadno? Hajdemo u civilizaciju"!- reče. Uveče sedimo u prepunom hotelu uz dobru muziku i mešano meso😀👍😊!…

  • onetime opportunity

    6. mart 2024 | 12:20

    ma moš misliti razradjeno sve povratak investicije odmah samo tebe dragi citaoce ceka, a usput nemoj da mora se cima do pickovca nego otidji ti daj mu pare pa gledaj kucu, inace fixno fixno.... Ovo ili rupa bez dna ili nemz izda jer daleko od puteva.

  • Pero Postar

    6. mart 2024 | 11:11

    Da nije preterao sa cenom?

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>