• 2

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ovaj gest poslodavca izazvao je buru pozitivnih komentara na mrežama

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ipak, bilo je i onih više ciničnih

  • 2
kamioni Foto: Shutterstock/Moab Republic

Iako se danas češće mogu čuti primedbe na račun poslodavaca koji ne isplaćuju plate redovno ili ih smanjuju bez povoda ili obećavaju povećanje koje nikada ne stiže, tu i tamo se pojavi priča koja iznova pokazuje da fer i dobri poslodavci i dalje postoje. Priča o lepom gestu jednog od tih "dobrih" poslodavaca deli se društvenim mrežama.

Radi se o razgovoru između vlasnika prevoznčke kompanije i zaposlenog vozača kamiona. Portal Večernji list prenosi da se kamiondžija odmarao na jednom parkingu u Italiji, o čemu je obavestio svog šefa koji je potom zatražio da mu pošalje svoju lokaciju.

-Vidim da ima restoran. Večeraj u restoranu, plati novcem od firme i ubaci račun u obračun- poručio je vlasnik zagrebačke firme svom zaposlenom.

Ispod teksta na društvenim mrežama skupilo se nekoliko desetina komentara od kojih je većina odobravajuća.

- Mnogo bolje bi nam svima bilo kad bismo pokazivali malo više ljudskosti i imali više poštovanja jedni prema drugima! Mali gest čini puno- poručila je jedna osoba.

Bilo je i onih koji su imali ciničniji pogled pa su komentarisali da je zaposleni verovatno ipak sam sebi platio ručak, ili da će vlasnik pokrasti firmu i uzrokovati stečaj.

Svakako, uvek je lepo čuti još jedan primer da poslodavci pristojno tretiraju svoje zaposlene.

(Telegraf Biznis)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Iki

    17. mart 2024 | 12:29

    Auuuuu koja vest senzacija stvarno

  • Misa

    17. mart 2024 | 15:02

    Vest je iz Italije,a fotografija sa truck stopa(parkinga i pumpe za kamione) je iz SAD.Jedan od najvecih truck stopova u USA Petro.Zajedno sa TA (Travel Smerica) cine brend najvecih parkinga i pumpi u Americi.

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>