• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Kompanija Siberian Wellness Srbiji posadila 600 sadnica autohtonih vrsta drveća

A. V.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Predstavnici kompanije Siberian Wellness Srbija, zajedno sa partnerima, a u saradnji sa lokalnom samoupravom i uz podršku lokalnog stanovništva, pridružili su se međunarodnom projektu "100ha" i sproveli akciju pošumljavanja u mestu Kusić

  • 0
Siberian Wellness Foto: Promo/ Stefan Simonović

Projekat "100 ha" je stabilan, razvojni projekat međunarodnog nivoa u okviru Plana održivog razvoja kompanije i predstavlja redovnu međunarodnu manifestaciju Siberian Wellness-a, koji ima za cilj obnavljanje i zaštitu šuma.

Povodom akcije pošumljavanja u mestu Kusić direktor prodaje i razvoja poslovanja kompanije Siberian Wellness u Srbiji Aleksandar Ivanović, istakao je:

-Siberian Wellness je proizvodna kompanija sa međunarodnim prisustvom. Proizvodimo i promovišemo prirodne, bezbedne proizvode za aktivan stil života, zdravlje i lepotu. Koristeći prirodne sastojke, dobro razumemo vrednost brige o životnoj sredini, a kroz akciju pošumljavanja udružujemo naše zaposlene, poslovne partnere i klijente sa ciljem da zajedničkim snagama utičemo na bolje sutra. Ponosni smo na činjenicu da ovim projektom stvaramo zdraviju i zeleniju okolinu, kao i čistiju planetu koju ostavljamo svojoj deci. Naša kompanija osim što veliku pažnju posvećuje širenju svesti o važnosti dobrog zdravlja i važnosti prevencije, mi itetakako brinemo i o životnoj sredini koja je neizostavni deo te prevencije. Želim da istaknem da je priroda primarna za naše zdravlje i da je potrebno da vodimo računa o njoj i da je negujemo, kako bi ona negovala nas.

Siberian Wellness Foto: Promo/ Stefan Simonović

U okviru pomenutog projekta posađeno je 600 sadnica autohtonih vrsta drveća na 2 hektara površine. Ova akcija predstavlja posvećenost očuvanju prirode i stvaranju zdravijeg i održivijeg okruženja za buduće generacije. Kompanija će i u narednom periodu sprovoditi slične akcije sa željom da pozitivno utiče na zaštitu životne sredine, ali i širenje svesti o važnosti očuvanja naše planete i njenih prirodnih resursa.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>