• 4

Vreme čitanja: oko 1 min.

Predrag Roganović novi CEO Telegraf medijske grupe

I. Ć.

Vreme čitanja: oko 1 min.

- Čast mi je, ali i velika obaveza, da preuzmem odgovornost za poslovanje Telegraf Medija Grupe. Posebno mi je drago što dolazim u tehnološku kompaniju sa preduzetničkim duhom koja je posvećena inovacijama. Verujem da zajedno možemo da radimo još kvalitetnije i uspešnije i to na globalnom nivou - poručio je Roganović

  • 4
Predrag Roganović Foto: Privatna arhiva

Predrag Roganović, jedan od najcenjenijih menadžera i stručnjaka za online medije u regionu, od danas je CEO Telegraf Medijske Grupe, koja obuhvata portale Telegraf.rs, Biznis Telegraf, Ona.rs, E-klinika, Nauka Telegraf, Aero.rs, Ljubimci, Romane nevimata, Ubrzanje i Plant Based.

Roganović je u medijskoj struci najpoznatiji kao glavni operativac bivše Adria Media Grupe (sada WMG) u doba njenih najvećih uspeha, i njegovom zaslugom je brend Kurir došao do samog vrha onlajn tržišta u Srbiji i regionu.

- Dolazak stručnjaka, mogu reći slobodno, svetskog kalibra, je ogroman uspeh za Telegraf Medija Grupu, i znak za sve zaposlene da se sprema nešto veliko. Peđu poznajem dugo, i znam da pred sebe i zaposlene postavlja najveće ciljeve, i da ih zatim ostvaruje, bez izuzetka. Ovo je veliki korak napred u ostvarenju naših kompanijskih ciljeva, koji podrazumevaju dalje jačanje pozicije na tržištu u Srbiji, ali i regionalno širenje Telegraf Medija Grupe, te ulazak na svetsko online tržište - rekao je Igor Ćuzović, izvršni direktor i glavni urednik portala Telegraf.rs.

Roganović je medijsku karijeru započeo 2001. godine kao novinar u Večernjim Novostima, nakon čega je bio urednik u nekadašnjem Glasu Javnosti, da bi 2010. godine došao u Kurir sa ambicijom da kreira online poslovanje. U karijeri je prošao kroz sve lestvice medijskog biznisa, od dnevnih štampanih izdanja do poduhvata u tehnološkom razvoju online biznisa, čije je trendove najbrže prepoznavao i primenjivao, pa sve do televizijske produkcije.

- Čast mi je, ali i velika obaveza, da preuzmem odgovornost za poslovanje Telegraf Medija Grupe. Posebno mi je drago što dolazim u tehnološku kompaniju sa preduzetničkim duhom koja je posvećena inovacijama. Verujem da zajedno možemo da radimo još kvalitetnije i uspešnije i to na globalnom nivou - poručio je Roganović.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ćelavac

    19. april 2024 | 13:22

    Roganović je zaista ozbiljna faca u krugovima digitala. Među prvima je shvatio gde je budućnost medija Ozbiljno pojačanje, svaka čast

  • Mare

    19. april 2024 | 13:14

    Ozbiljno pojačanje! Svaka čast!

  • Bata

    19. april 2024 | 11:27

    Bravo 🙌🙌🙌!!!

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>