• 0

Vreme čitanja: oko 2 min.

Balkan Bet – Ugostiteljski lider u svetu igara na sreću

A. V.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Kompanija Balkan Bet pored svoje primarne delatnosti, bogate ponude sportskog klađenja i slot igara, u svojim filijalama se može pohvaliti izvanrednom ugostiteljskom uslugom, originalnim recepturama i inovativnim proizvodima koji ih stavljaju u sam vrh domaće ugostiteljske industrije

  • 0
Balkan Bet Foto: Promo/ BIZLife (Stefan Jovanović i Zoran Rašić)

Balkan Bet istrajava u nameri da svojim igračima i posetiocima obezbedi premium iskustvo i poseban užitak kroz raznovrstan i najkvalitetniji izbor hrane i pića, pa ne iznenađuje što u tržišnoj utakmici prednjači po kvalitetu pruženih usluga, kvalitetu namirnica i sastojaka koje njihovi profesionalni kuvari koriste u pripremi, kao i po onome što "izlazi" iz barova njihovih elitnih lokala.

Ipak, kakva se kafa služi u lokalima posebna je briga jer je reč o piću koje se najčešće konzumira među posetiocima.

-Koristimo jedan od najkvalitetnijih blendova na tržištu, a pored toga što je naša kafa u nabavnoj ceni među najskupljima, možemo se pohvaliti da u maloprodaji uspevamo da održimo iste ili slične cene u odnosu na konkurenciju. Kafa je jedan od ključnih artikala i iz tog razloga svi zaposleni su prošli obuku za bariste - kaže Mateja Blagojević, menadžer sektora ugostiteljstva u kompaniji Balkan Bet.

Insistiraju na kooperaciji i saradnji sa najpoznatijim brendovima u beverage industriji. Prvi su na tržištu priređivanja igara na sreću napravili saradnju sa Heineken-om, najpoznatijim pivskim brendom na svetu, nakon čega su i ostale konkurentske kompanije krenule njihovim stopama kako bi oplemenile sopstvenu ponudu.

Balkan Bet Foto: Promo/ Bojan Stevanović

-Partnerstvo sa kompanijom Heineken je pun pogodak! Ovom fenomenalnom saradnjom istovremeno smo podigli kvalitet naše ponude i postavili nove standardne u ovoj industriji, a posebno smo ponosni na naš "Kalendar piva" koji je vremenom postao tradicija i sinonim za domaće pivske promocije – navodi Mateja.

Poslednjih godina, fokus ove uspešne kompanije je na razvitku profesionalnih kuhinja u njihovim premium lokalima, a kako kvalitet uvek nađe put do kupca nije ni čudo što se i oni koji ne učestvuju u igrama na sreću obavezno vraćaju, redovno naručuju i uživaju u sada već nadaleko poznatim ukusima i specijalitetima.

-U naših 7 filijala imamo kuhinje koje mogu da se takmiče sa najboljim restoranima. U Beogradu je pozicionirano 5 filijala, sa kuhinjom i uslugom najviše klase, a po jedna se nalazi u Novom Sadu i Subotici. Pored profesionalnih kuhinja, u još 11 filijala u ponudi imamo premium sendviče, još jedan izuzetno popularan artikl. U pripremi jela koristimo isključivo najkvalitetnije sastojke kako bismo našim vernim korisnicima pružili prvoklasan proizvod i nezaboravan ugođaj. Za nas je to misija kojoj pristupamo bez kompromisa - ističe Mateja Blagojević, menadžer sektora ugostiteljstva u kompaniji Balkan Bet.

Balkan Bet Foto: Promo/ Bojan Stevanović

Naravno, za one koji u udobnosti svog doma žele da se prepuste čulnim senzacijama i gastronomskim čudesima majstora kuvarstva, Balkan Bet je omogućio poručivanje i dostavu hrane na željenu adresu putem Glovo i Wolt aplikacija.

Na kraju, podvlači Mateja, svi njihovi proizvodi dolaze u ekskluzivnim ambalažama i premium pakovanjima što je, pored nesumnjivog insistiranja na kvalitetu samih proizvoda, važan detalj koji ih svrstava među premium brendove, kako u njihovoj primarnoj industriji tako i generalno na ovdašnjem tržištu.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>