• 1

Vreme čitanja: oko 1 min.

Pica preko 2.000 dinara, kilogram škampa 4.000 dinara: Restoran "na udaru" zbog astronomskih cena

Vreme čitanja: oko 1 min.

Za one koji preferiraju komad ribe ili mesa, cene su još veće

  • 1
Restoran cene Foto-kolaž: Shutterstock, Reddit

Lepo vreme pored dobrog raspoloženja donelo je još nešto, visoke cene. Upravo je ovo situacija u kojoj se našao jedan korisnik Reditta, te je uslikao meni jednog restorana, a u prvom planu bile su cene.

Naime, ovom restoranu picu margaritu možete dobiti za 13 evra, kaprićozu za 17 evra, a one sa nekim ekstra dodacima poput kozica ili pršuta čak 19 evra. Znači, oko 2.225 dinara bi vas koštala jedna pica?

- Hoće li ovako biti u Splitu u svakom restoranu? - pisalo je u opisu objave.

Restoran cene meni Foto-kolaž: Shutterstock, Reddit

Za one koji preferiraju komad ribe ili mesa, cene su još veće - filet lososa, tune s prilogomje oko 24 evra, pržene kolutiće lignje s pomfritom će vas koštati 19 evra, pola kilograma škampa 37 evra...

Naravno, brojni komrntari su se samo ređali, a mnogi su se i zabrinuli, jer je leto tek pred nama, te je jasno da će sigurno doći do dodatnog povećanja cena.

Podsetimo, kako smo objavili, porcija pastrmke sa salatom i giros u gradu na Dunavu košta samo 1.200 dinara. Kako kažu "za te pare, ne jedeš ni kod kuće".

(Telegraf.Biznis)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • max

    29. april 2024 | 18:31

    Ljudi niko vas ne bije po usima pa da idete na takva mesta, moze pica da kosta i 200.000 dinara, ne vidim u cemu je problem da se ode u neki drugi ili treci restoran gde su cene pristupacnije. Pozdrav i svako dobro zelim!

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>