• 0

Vreme čitanja: oko 2 min.

Znate li kako su modernizovane banke u vašem komšiluku?

A. V.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Današnje bankarstvo nudi nam mogućnosti, o kojima nekada nismo ni sanjali – od plaćanja na "klik", isplate kredita putem telefona, pa sve do video-poziva. Šetajući ulicama, verovatno ste primetili i nove, moderne ekspoziture, u kojima su nekada obavezne masivne mahagoni stolove, potisnule moderne, čiste linije nameštaja, lejzi begovi i zone za opuštanje

  • 0
NLB Komercijalna banka Samo u poslednjih godinu dana ova banka je renovirala i otvorila čak 20 ekspozitura/ Foto: Promo/ Marko Petrović

Ali, da li znate ko stoji iza ovih promena i kakva ulaganja one zahtevaju?

Iza investicija koje su transformisale bankarski sektor u Srbiji stoji sveobuhvatan plan ulaganja u infrastrukturu, ljudske resurse, tehnologiju i lokalnu zajednicu. Takav pristup omogućava ne samo postizanje izuzetnih poslovnih rezultata, već i održiv rast i razvoj u budućnosti.

Iako u našoj zemlji i dalje posluje veliki broj banaka, u poslednjih nekoliko godina, jedna se posebno izdvojila - po ulaganjima, ali i ekspanziji na lokalnom tržištu. Znate li o kojoj banci je reč?

Značajnu i sistemsku ulogu na našem tržištu preuzela je 2021. godine, nakon spajanja sa jednom od najvećih banaka u Srbiji. Samo u poslednjih godinu dana, renovirala je i otvorila čak 20 ekspozitura u skladu sa najnovijim svetskim trendovima. Poslednja u nizu su dva moderna novootvorena prostora u najstrožem centru Beograda, u Knez Mihailovoj i Kolarčevoj ulici. Dodatno, čitavu mrežu bankomata zamenila je multifunkcionalnim aparatima poslednje generacije, kako bi saradnju sa svojim klijentima učinila još efikasnijom i jednostavnijom.

NLB Komercijalna banka Čitava mreža bankomata zamenjena je multifunkcionalnim aparatima poslednje generacije/ Foto: Promo/ Marko Petrović

Osim što je jedina finansijska institucija u Srbiji koja je transformisala svoju prodajnu mrežu u tako kratkom roku, jedina je Family Friendly banka u našoj zemlji. Ovaj prestižan sertifikat dodeljen joj je na osnovu stalnih ulaganja u obuke i razvoj zaposlenih, kao i u poslovni sistem i opremu.

NLB Komercijalna banka Saradnja sa klijentima sada je još komfornija, efikasnija i jednostavnija/ Foto: Promo/ Marko Petrović

Najzad, ova banka nije posvećena samo poslovnim operacijama, već i razvoju šire zajednice. Aktivno podržava brojne poslovne i sportske događaje, kao i rešavanje ključnih društvenih pitanja putem donacija, koje su samo u prošloj godini premašile 350.000 evra.

NLB Komercijalna banka Moderan enterijer novootvorene ekspoziture/ Foto: Promo/ Filip Olćan

Reč je o NLB Komercijalnoj banci, čije značajne investicije nisu samo unapredile bankarski sektor, već i čitavu zajednicu u kojoj posluju.

Zato, sledeći put kad platite račun svojim telefonom ili prođete pored nove ekspoziture, setite se koliko ulaganja, vremena i truda potrebno kako bi banke u vašem komšiluku zaista bile modernizovane.

NLB Komercijalna banka Iza investicija NLB Komercijalne banke stoji sveobuhvatan plan ulaganja /Foto: Promo/Teodora Jovanović
NLB Komercijalna banka Savremena ekspozitura NLB Komercijalne banke u Knez Mihailovoj ulici/ Foto: Promo/Marko Petrović

(Telegraf.rs/PR)

Video: Vera Zakam o digitalnoj demokratiji: Morate ljudima dati pristup, ali i sposobnost da se opismene

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>