• 0

Vreme čitanja: oko 3 min.

Maja za račun od 80 dinara dobila stan u Zemunskim kapijama: Izvučeni dobitnici u nagradnoj igri

Vreme čitanja: oko 3 min.

Naša predstavnica na ovogodišnjoj Evroviziji Teja Dora pomaže u izvlačenju kodova potencijalnih dobitnika

  • 0
Uzmi račun i pobedi Foto: RTS

U trećem izvlačenju u okviru nagradne igre " " večeras su izvučeni potencijalni dobitnici dva trosobna stana u Beogradu Maja Cerović i Marko Gatalo.

Potencijalni dobitnik trosobnog stana u naselju Zemunske kapije u Beogradu je Marko Gatalo. Izvučen je alfanumerički kôd DN710374. Mesto prometa računa je Novi Sad, a visina dobitnog računa je 380 dinara. Račun je plaćen bezgotovinski.

return false;" href="https://www.linkedin.com/shareArticle?mini=true&url=https://www.rts.rs/vesti/drustvo/5449193/uzmi-racun-i-pobedi-.html?sid=438273&title=&source=rts.rs">Potencijalni dobitnik trosobnog stana u naselju Zemunske kapije u Beogradu je Maja Cerović. Izvučen je alfanumerički kôd CP646148. Mesto prometa računa je Novi Beograd, a visina dobitnog računa je 80 dinara. Račun je plaćen gotovinski, piše RTS.

Teja Dora pomaže u izvlačenju

return false;" href="https://twitter.com/share" target="popup">

Naša predstavnica na ovogodišnjoj Evroviziji Teja Dora pomaže u izvlačenju kodova potencijalnih dobitnika.

U nagradnoj igri učestvuju 485.573 naloga

return false;" href="https://www.facebook.com/share.php?u=https://www.rts.rs/vesti/drustvo/5449193/uzmi-racun-i-pobedi-.html?sid=438277" target="popup">

U drugom izvlačenju učestvuju 485.573 naloga građana koji su poslali račune preko aplikacije.

Počelo treće izvlačenje, u igri je više od 80 miliona kodova

return false;" href="https://twitter.com/share" target="popup">

Počelo je treće izvlačenje dobitnika stanova u Beogradu u novom ciklusu nagradne igre "Uzmi račun i pobedi".

U igri je više od 80 miliona dodeljenih kodova.

Novi ciklus nagradne igre "Uzmi račun i pobedi 2024" trajaće do 8. juna 2024, a treće izvlačenje je večeras.

U drugom izvlačenju prošle subote, izvučeni su dobitnici jednoiposobnog i dvosobnog stana u Zemunskim kapijama – Dragan Radenović i Mirjana Milovanović.

Ukupan nagradni fond ovog kruga obuhvata 10 stanova u Beogradu – u svakom od pet izvlače se po dva stana.

Fiskalni računi uneti do 12 časova imaju pravo da učestvuju u izvlačenju

Aplikacija je dostupna u prodavnicama Google Play, Apple i Huawei, a u igri učestvuju računi sa QR kodom koji su izdati na teritoriji Republike Srbije u skladu sa Zakonom o fiskalizaciji, ne stariji od 1. januara 2024. godine.

Pravo učešća u prvom i svakom narednom izvlačenju imaju fiskalni računi uneti do 12 časova na dan izvlačenja. Oni računi koji su registrovani nakon toga ili koji nisu izvučeni u emisiji, imaju pravo učešća u narednom izvlačenju.

Novi krug donosi i jednu novinu za bezgotovinska plaćanja. Unosom u aplikaciju, svaki fiskalni račun dobija jedinstveni alfanumerički kod, a ukoliko je na nalogu zabeležen bezgotovinski način plaćanja (karticom, instant i dr.) dobija se i još jedan dodatni kod. Svi dodeljeni kodovi ravnopravno učestvuju u javnim izvlačenjima.

Za svaki uneti račun dobija se jedinstveni alfanumerički kod, a ukoliko je na nalogu zabeležen bezgotovinski način plaćanja, dobija se dodatni kod. Kod se sastoji od dva, odnosno tri latinična slova, bez dodatnih slovnih znakova i šest brojeva, struktura u obliku "AA(A)000000". Svi dodeljeni kodovi učestvuju u javnim izvlačenjima.

Pravo učešća imaju svi punoletni građani sa boravištem u Srbiji

Pravo učešća u nagradnoj igri imaju svi punoletni građani sa prebivalištem ili boravištem u Republici Srbiji, a procedura registracije za učešće je vrlo jednostavna.

Nakon preuzimanja i instaliranja aplikacije, potrebno je da napravite korisnički nalog. Neophodno je uneti broj mobilnog telefona, ime i prezime, mesto, adresu i broj lične karte i označiti polja koja potvrđuju da je reč o punoletnoj osobi i da prihvata pravila nagradne igre i privatnosti.

Nakon klika na dugme "Registracija", učesnik će na broj mobilnog telefona dobiti SMS poruku sa kodom koji je potrebno uneti u aplikaciju i završiti kreiranje profila.

Svaki građanin, pored svog, u aplikaciji može da otvori još četiri naloga - primera radi za članove svoje porodice, što će olakšati starijim licima i drugim licima kojima je potrebna pomoć s novom tehnologijom, da učestvuju u nagradnoj igri.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Teme

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>