• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Najvažniji sajam automobila nakon decenijskog uspeha zatvara svoja vrata: Nakon korone opala zainteresovanost

Vreme čitanja: oko 1 min.

Sajam automobila u Ženevi je završen

  • 0
Sajam Ženeva Printscreen: YouTube/Carfection

Međunarodni salon automobila u Ženevi decenijama je bio centar automobilske industrije. O ovom događaju se i te kako pričalo, dok su se planovi mnogih usklađivali upravo po spektaklu u Ženevi, ipak sada su vremena drugačija, pandemija korona virusa je dosta promenila.

Kako se navodi, pored korona virusa, i navike proizvođača automobila su se promenile, te oni više nemaju nameru da ulažu marketinške budžete u ovakvu vrstu sajmova.

Sajam automobila u Ženevi završava se posle više od jednog veka zbog smanjenog interesovanja i teškog tržišnog okruženja, piše Revija HAK.

Organizatori sajma naišli su na nepremostive poteškoće u pripremama za sajam koji je trebalo da se održi naredne godine. Prosto nije bilo interesovanja potencijalnih izlagača...

Nakon četvorogodišnjeg odsustva zbog pandemije korona virusa, ove godine organizatori su uspeli da okupe tridesetak izlagača i 2.000 novinara.

Sajam su zaobišli gotovo svi veliki proizvođači, sa izuzetkom Reno grupe i nekoliko kineskih kompanija. Cilj za 2025. bio je dupliranje sajma, ali nije bilo interesovanja. Sajam automobila u Ženevi je završen.

(Telegraf Biznis)

Video: Sara ima 10 godina i sama sklapa "Fiću"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>