• 0

Vreme čitanja: oko 2 min.

Šefica Dražani poklonila auto o kom je oduvek maštala: "Bila je uz mene kad nisam imala ništa"

Vreme čitanja: oko 2 min.

Podršku u dobru i zlu, očigledno je vlasnica salona i Dražanina šefica želela i da nagradi, pa ju je tako iznenadila ključevima novog automobila

  • 0
Mercedes, poklon, automobil, Ljubuški, BiH Foto: Hercegovina. info

Dražana Palac iz Gruda nije mogla ni u najluđem snu da sanja da će je pre par dana na poslu dočekati iznenađenje koje će, kako kaže u razgovoru za Telegraf Biznis, pamtiti do kraja života.

Naime, ova lepa devojka radi već šest godina u jednom fitnesu studiju, a uz svoju šeficu Lijanu Bodlović je od prvog dana.

- Bile smo zajedno dok je u imala u fitnesu pet žena, a danas imamo preko 15.000 klijenata onlajn. Zajedno smo i u najtežim i u najlepšim trenucim za ovih šest godina - priča Dražana za Telegraf Biznis.

Podršku u dobru i zlu, očigledno je vlasnica salona i Dražanina šefica želela i da nagradi, pa ju je tako iznenadila ključevima novog automobila.

Dražana mislila da spremaju prosidbu

Kako nam priča Dražana, nije ni slutila da se iznenađenje sprema za nju. Zapravo, mislila je da pripremaju veridbu jednoj devojci.

- Ana je rekla da pripremamo jednoj curi iznenađenje i da će se zaručiti, kada sam došla, zapravo oni su svi nas čekali i videla sam auto. To je bio trenutak koji ću pamtiti ceo život - rekla je Draža za Telegraf.

"Bila uz mene kad nisam imala ništa"

Lijana je poručila da je Draža neko koji je bio uz nju kada nije imala ništa, a da je auto ništa u poređenju sa neprocenjivim darom ljudi kao što je ona.

- Želim joj puno srećno pređenih kilometara uz poruku da ću uvek biti uz nju, baš kao što je i ona za mene. Zajedno smo bile čistačice, bila je moja klijentkinja, moj radnik i prijatelj. Mogla sam je nazvati u ponoć i računati na nju. Znala bi onako skromno spomenuti kako joj je upravo ovaj automobil želja i kako će ga jednom kupiti. Odlučila sam joj ga pokloniti u znak zahvalnosti za sve što ona daje meni. I verujte, koliko god da je Draža bila srećna ja sam još srećnija kad sam videla njene iskrene suze radosnice i kad me zagrlila srcem - rekla je Lijana za hercegovina.info.

(Telegraf Biznis)

Video: Poklanja dve kuće, restoran i imanje: Neverovatna odluka Milana iz Ljiga, uslov je samo jedan

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>