• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

U ovom periodu bismo mogli da imamo nastavak akcije "Bolja cena": Ministar Momirović za Telegraf

Vreme čitanja: oko 1 min.

Sredinom marta bilo je reči o nastavku akcije "Bolja cena"

  • 0
Supermarket, prodavnica, hrana, potrošačka korpa kupovina dinari pare novac Foto: Shutterstock, A. Nalbantjan

"Početkom jesenje sezone pričaćemo o nekim novim stimulativnim akcijama, kada je to ljudima mnogo potrebnije", poručio je ministar unutrašnje i spoljne trgovine Tomislav Momirović na pitanje ekipe Telegraf Biznis ,,kada bismo mogli da očekujemo nastavak akcije Bolja cena".

Skup u Privrednoj komori Srbije, povodom predstavljanja Sporazuma o slobodnoj trgovini sa Kinom, iskoristili smo da proverimo i kako teku pregovori o nastavku akcije "Bolja cena", o čemu je bilo reči sredinom marta ove godine. Zanimalo nas je da li će se akcija nastaviti i koji bi proizvodi mogli da budu obuhvaćeni ovaj put.

Ministar je poručio da bi akcija trebalo da se nastavi, ali da trenutno imamo potpunu kontrolu nad inflacijom i stabilno tržište, te da smo ušli u letnji period.

- Kada su troškovi porodica orijentisani ka drugim stvarima, pre svega odmorima, i nije cilj da napravimo akciju koja neće biti u potpunosti iskorišćena od strane naših građana. Mislim da su ljudi sada fokusirani na druge troškove koji ih opterećuju, tako da očekujem da ćemo krajem leta, početkom jesenje sezone pričati o nekim novim stimulativnim akcijama kada je to ljudima mnogo potrebnije. Sad mislim da to nije primarna tema, da bismo promašili ciljnu grupu, ali svakako to pratimo - poručio je ministar Momirović.

(Telegraf Biznis)

Video: Mali u kupovini: Uz proizvode "Bolja cena" uštedeo sam više od 1.000 dinara

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>