• 1
 ≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Pohvalno! Svjetlana traži stariju osobu koja nosi ime njene bake: Želi da joj plaća troškove i olakša život

 ≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ovaj nesebičan čin će tako imati dvostruku ulogu

  • 1
dom za stare Foto: Shutterstock

Dobrota je svuda oko nas, samo treba pažljivo pogledati, a to dokazuje i penzionerka Svjetlana . Ona je odlučila da pomogne jednoj ženi u Vinkovcima tako što će joj obezbediti smeštaj u domu za stare.

Svjetlana iz Vinkovaca, u znak sećanja na svoju baku Evu, za koju kaže da je bila najbrižnija i najbolja baka na svetu, odlučila je da penzionerki obezbedi smeštaj u domu za stare koji je u njenom vlasništvu. Time će počastiti svoju dragu baku, ali i učiniti dobro delo, piše magazin.hrt.hr.

Ipak, staricu ženu treba zvati kao njenu baku, a volela bi da može da pomogne nekome ko nema svog.

Čuvali bi je u domu, ali i snosili sve troškove i obezbedili bi joj bezbrižnu starost. Sve ovo radi da bi zahvalila baki koja ju je podigla. Baku sa istim imenom tražila je mesecima i nada se da će je na kraju i pronaći.

Ovaj nesebičan čin će tako imati dvostruku ulogu. Vlasnicima će biti puno srce jer će se na neki način odužiti baki, dok će baka imati mogućnost plaćenih troškova i stanovanja u domu za stare, prenosi Mirovina.

(Telegraf Biznis)

Video: Đedović-Handanović na završnoj sesiji današnjeg međunarodnog savetovanja "Energetika 2024"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>