• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Prevario me lažni Kevin Kostner! Britanka izgubila novac na obećanje da će upoznati holivudsku zvezdu

V. K.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Prevaranti su tražili Ajlin da plati VIP karte za upoznavanje Kostnera

  • 0
Kevin Kostner Foto: Tanjug/AP/Scott A Garfitt/Invision

Jedna žena iz Engleske kaže da je izgubila mnogo novca nakon što je imala posla sa prevarantima koji su se predstavljali kao legendarna holivudska zvezda i njegov menadžerski tim.

Ajlin Liks (63), koja živi u Felikstou u Safolku, rekla je da je bila veliki obožavalac Kevina Kostnera poslednje dve godine. Pre nekoliko meseci počela je da prati stranicu na Fejsbuku za koju je verovala da pripada 69-godišnjem dobitniku Oskara.

Rekla je da je tada bila preplavljena porukama u kojima su joj govorile da će morati da kupi vaučer od 100 funti da bi postala "zvanični obožavalac". Gospođi Liks je rečeno da će na taj način dobiti priliku da lično upozna glumca.

- Stalno su me kontaktirali, na kraju sam popustila jer su mi govorili da ga neću upoznati ako ne kupim Epl kartice, pa sam kupila dve od po 100 funti. Potom sam dobila poruku da sam prevarena i da moram da kupim VIP člansku kartu za preko 1.000 funti, kako bih zaista upoznala Kostnera - rekla je.

Prevara je zatim dobila još jedan bizaran obrt kada je gospođa Liks primila video poziv od nekoga za koga je u početku verovala da je Kostner.

- Njegovo lice se pomeralo i zato sam mislila da je to zaista on. Sedeo je u stolici u svojoj kancelariji i pomerao se. Rekao je: "Ovo je Kevin Kostner i vi ste prevareni"- priča Ajlin.

Kaže da je njegov "menadžerski tim" potom kontaktirao i rekao da to nije bio Kostner i da ljudi koriste njegovo lice i glas da prevare ljude. Nakon što je prijavila prevaru, Ajlin je rekla da su je prevaranti ponovo kontaktirali putem servisa za privatne poruke, obećavajući joj posao i stan u Americi, prenosi Bi-Bi-Si (BBC).

- Nezaposlena sam i izgubila sam mnogo novca, tako da nisam baš srećna - završava Ajlin.

(Telegraf Biznis)

Video: U Boki usidrena jahta vlasnika Totenhema: Pogledajte zver od 250 miliona dolara

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>