• 0
 ≫ 

Vreme čitanja: oko 2 min.

Technogym otvorio novi butik u Porto Montenegru

M. P.
 ≫ 

Vreme čitanja: oko 2 min.

Vodeća svetska kompanija, lider u proizvodnji i dizajnu fitness opreme i digitalnih rešenja, otvorila je novi butik sa proizvodima za opremanje kućne teretane

  • 0

Technogym sa ponosom je predstavio svoj novootvoreni butik u Porto Montenegru. Ovaj prostor, koji se nalazi u spektakularnom Bokokotorskom zalivu pod zaštitom UNESCO-a, jedne od najfascinantnijih oblasti mediteranske obale, prostire se na površini od oko 85 kvadratnih metara. Dizajniran je da ponudi jedinstveno Wellness iskustvo i omogući ljudima da se upoznaju sa najnovijim trendovima u svetu fitnesa.

Butik ima na raspolaganju iskusne personalne trenere i dizajnere enterijera, koji će na vaš zahtev osmisliti, isprojektovati i ponuditi najbolje rešenje za kućnu teretanu.

Technogym je vodeća svetska Wellness kompanija, sa svojim inovativnim italijanskim dizajnom, najsavremenijom tehnologijom, visokim kvalitetom i proizvodima lakim za upotrebu koji se mogu videti i isprobati u najboljim svetskim teretanama, rezidencijalnim objektima, vodećim hotelima i ekskluzivnim kućnim teretanam širom sveta.

Poželjan izbor vodećih svetskih sportista i sportskih timova, kao i oficijelni partner Olimpijskih igara od 2000. godine, brend se takođe može pohvaliti saradnjom sa priznatim arhitektama i dizajnerima kao što je Antonio Citterio. Brend se sastoji od jedinstvenog „Wellness“ koncepta – Technogym-ova posvećenost promovisanju redovnog vežbanja, balansirane ishrane i pozitivnog mentalnog pristupa se prenosi na sve što kompanija radi, od proizvoda do digitalnih fitnes rešenja, pa i do dizajna enterijera.

Bilo da je cilj atletski trening, poput trčanja, vožnje bicikla ili pripreme za triatlon, do gubitka težine, poboljšanja zdravlja i prevencije povreda, ili jednostavno da ostanete u formi, Technogym je jedini brend koji može da ponudi "Precision Training", potpuno personalizovano iskustvo treninga na osnovu individualnih potreba.

Technogym u svojoj ponudi ima opremu visoke tehnologije, digitalne trening programe prilagođene svakom korisniku.

Personal line predstavlja savršenu kombinaciju Technogym-ovog dugogodišnjeg iskustva u svetu fitnesa i stila italijanskog dizajnera Antonia Ćiterija.

Ova linija obuhvata širok izbor kardio opreme, od tradicionalne trake za trčanje, bicikla i eliptičnog trenažera do legendarnog Kinesis proizvoda - Technogym-ovog ekskluzivnog rešenja za poboljšanje snage, ravnoteže i fleksibilnosti.

Istaknuti proizvodi uključuju Technogym Run, traku za trčanje dvostruke namene koja služi i za kardio trening i za trening snage, i Technogym Ride—prvi bicikl ove vrste opremljen ekranom od 22 inča za impresivno iskustvo vožnje bicikla u zatvorenom prostoru. Ovaj bicikl omogućava laku integraciju sa popularnim aplikacijama za biciklizam Strava, Zwift I Garmin i pokazuje veliku strast Technogym-a prema biciklizmu.

U butiku takođe možete videti Technogym Bench— Inovativna, multi-funkcionalna klupica za vežbanje opremljena svim rekvizitima koji su vam potrebni za kompletan funkcionalni trening.

(Telegraf Biznis)

Video: Kada se spoje snovi i vizija nastaju velike stvari: Prince Aviation otvorio najmoderniji hangar

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>