• 1

Vreme čitanja: oko 1 min.

Već počela prodaja majica sa slikama Trampovog atentata: Evo šta piše na njima i koliko koštaju

Vreme čitanja: oko 1 min.

Pristalice bivšeg predsednika imaju još jedan način da pokažu svoju podršku

  • 1
Donald Tramp majica dolari Foto-kolaž: Tanjug/AP, Shutterstock, Pixabay

Nije prošlo ni 24 sata od atentata na bivšeg američkog predsednika Donalda Trampa a već su u SAD osvanule majice na kojima se nalaze fotografije nemilog događaja sa snažnim porukama podrške Trampu.

Na jednoj majici nalazi se fotografija koja pokazuje Trampa koji stoji podignute ruke dok agenti Tajne sjužbe pokušavaju da ga sklone sa pozornice.  Poruka na majici je "Pucnjava me čini jačim" dok na drugoj, koja je izložena u kompletu sa pantalonama sa dezenom američke zastave piše: "Nikada neću prestati da se borim za Ameriku".

Pristalice 45. predsednika SAD već su našle još jedan način da pokažu svoju podršku i posvećenost, te pored MAGA kapa sada svoju lojalnost mogu i ovako pokazati.

Na jednoj internet stranice ovakve majice se prodaju za nešto više od 20 dolara odnosno 18,30 evra. Izgleda da potražnja postoji i na drugom kraju sveta jer je vlasnik profila na društvenoj mreži X koji je podelio ovu vest, čovek iz Indije.

(Telegraf Biznis)

Video: Spremao nam je svoja jela u Beogradu: Džek je šef sa Mišelinovom zvezdicom i griluje futoški kupus

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Grigor

    14. jul 2024 | 14:53

    Ovo će biti Svetski brend jer nosi snažnu poruku,poruku slobodnog sveta i slobodnog uma a ne jednoumlja koje je trajalo decenijama sve do pojave D.Trampa.

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>