• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Nova sezona kampanje She's Next empowered by VISA počinje sa besplatnom online sesijom o kreiranju videa

A. V.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Podrška preduzetnicama ključna je za ekonomski rast i razvoj, ali i inovacije jedne zemlje. Kompanija Visa s radošću nastavlja kampanju She's Next i ove godine, koja je do sada okupila već 10.000 žena koje žele do započnu svoj biznis

  • 0
Visa She's Next Foto: Promo/ Goran Srdanov

Nova sezona donosi brojne edukativne sadržaje, zanimljive aktivnosti i pored toga finansijske grantove. Ova inicijativa pruža sveobuhvatnu podršku ženama koje teže da unaprede svoje poslovne veštine i ostvare preduzetničke ambicije.

Kako bi se ovog leta osvežile tokom letnjih vrućina u julu i avgustu, planirana je letnja edukacija koja uključuje četiri potpuno besplatne online sesije. Ovi sadržaji imaju za cilj da ojačaju i inspirišu učesnice u njihovom poslovnom razvoju.

Prva online sesija u sklopu letnje edukacije fokusiraće se na kreiranje atraktivnih videa, i to sa ciljem da preduzetnice na što bolji način predstave svoje proizvode i usluge na društvenim mrežama. Predavačica će biti Lora Đurović, stručnjakinja sa dugogodišnjim iskustvom u video produkciji, autorka kursa za snimanje i montažu video sadržaja pomoću telefona.

Online sesija Kreiranje videa u okviru nove sezone kampanje She's Next biće besplatna za sve zainteresovane i održaće se u sredu, 31. jula, s početkom u 18.30 časova putem Zoom platforme (link ka sesiji). Ova online sesija pruža jedinstvenu šansu za sve žene koje žele da unaprede svoje veštine i znanje u oblasti preduzetništva, omogućavajući im da se međusobno povežu, uče i rastu u inspirativnom okruženju.

Visa She's Next Foto: Promo/ Goran Srdanov

Za ulazak na besplatnu online sesiju Kreiranje videa, zakazanoj za sredu, 31. jul u 18.30 časova, kliknite na link.

Na incijativu kompanije Visa, u okviru projekta She's Next formirana je zajednica žena koje žele da se ekonomski osamostale a koja broji 10.000 preduzetnica, spremnih da dele znanje i iskustva. Projekat je dobio podršku od vodećih imena biznis scene, dok je Veliki edukativni događaj okupio preko 1.300 inspirativnih žena koje su se obogatile novim znanjima.

Za dodatne informacije i prijavu, pratite najnovije obaveštenja u vezi sa kampanjom She's Next putem linka.

(Telegraf.rs/PR)

Video: Cene goriva biće manje za tri dinara

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>