• 0

Vreme čitanja: oko 2 min.

Prodaja na klik, kako iskoristiti potencijal online prodaje

A. V.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Besplatna edukativna online radionica

  • 0
Vladimir Ćuk Foto: Promo/ WANNABE Media, Alek Živković

Kompanija Visa po četvrti put pokreće globalnu inicijativu u Srbiji sa ciljem da podrži i osnaži žene vlasnice biznisa, kao i sve one koje teže ka ostvarenju svojih preduzetničkih snova. Projekat She’s Next nastavlja da pruža neophodne edukacije, materijale, alate i sadržaje, a ovog leta su to besplatne online sesije.

Letnja edukacija - potpuno besplatne online sesije

Druga online sesija u sklopu serije edukacija fokusiraće se na povećanje prodaje putem sajta. Predavač će biti Vladimir Ćuk, Ecommerce direktor u kompaniji Gigatron. Online sesija "Prodaja na klik: Povećati prodaju na sajtu" u okviru nove sezone kampanje She’s Next biće besplatna za sve zainteresovane i održaće se u sredu, 31. jula, s početkom u 18.30 časova putem Zoom platforme (link ka sesiji).

Ova online sesija pruža jedinstvenu šansu za sve žene koje žele da unaprede svoje veštine i znanje u oblasti trgovine na internetu, omogućavajući im da čuju savete eksperta, zanimljive primere iz prakse, a da ujedno uče i rastu u inspirativnom okruženju. Na ovoj online sesiji čućete nešto o ključnim koracima i inovativnim trikovima za uspešnu internet prodaju, strategije za privlačenje i zadržavanje kupaca, optimizaciju prodajnih kanala i primenu naprednih metoda koje mogu značajno povećati vaš prihod.

Šta sve možete da očekujete od She’s Next kampanje u 2024. godini?

She’s Next pažljivo prati potrebe svojih članica i prilagođava svoje aktivnosti u skladu sa tim. Ova fleksibilnost i usmerenost na konkretne potrebe žena u preduzetništvu čine ovu inicijativu izuzetno korisnom za sve koje žele da uspešno započnu i razvijaju svoj biznis. U skladu s tim u 2024. godini nudi obilje novih aktivnosti i sveobuhvatniju podršku.

  • Online sesije i edukacije: Besplatne letnje online sesije u julu i avgustu.
  • Konkurs za najbolje projekte: Prilika za predstavljanje poslovnih ideja i osvajanje finansijske podrške tokom jeseni.
  • Veliki edukativni događaj u novembru: Kruna svih aktivnosti, otvoren za sve članice zajednice.

U vremenu kada se preduzetništvo suočava sa brojnim izazovima, She’s Next inicijativa pruža neprocenjivu podršku ženama koje su na početku svog poslovnog puta. Kroz sveobuhvatnu edukaciju, finansijsku pomoć, i povezivanje sa mrežom uspešnih žena, ova inicijativa predstavlja odskočnu dasku za sve one koje žele da razviju svoje ideje i stvore uspešne biznise.

Pozivamo vas da postanete članice She’s Next zajednice i iskoristite priliku da učite, rastete i umrežavate se sa drugim preduzetnicama. Pratite sve dalje aktivnosti i prijavite se na Newsletter kako biste ostali u toku sa svim novostima i prilikama koje She’s Next nudi.

(Telegraf.rs/PR)

Video: Cene goriva biće manje za tri dinara

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>