• 1
 ≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Pri kupovini stana često ne slutite da dobijate skriveno blago: Par ispod tepiha otkrio "biser" od 30000€

 ≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Oni su svoje otkriće podelili su na društvenim mrežama

  • 1

Današnji trendovi diktiraju da je danas lakše sakriti nego popraviti, pa se često može videti kako se brodski podovi, kao i parketi mogu zamaskirati laminatom. Iako je sama vrednost parketa veća, mnogi stanodavci odlučuju da preko postave parket, kako bi sakrili ogrebotine ili pohabanost, umesto da ulože novac i poprave ono što je novčano skuplje, ali i kvalitetnije. Upravo na takvu situaciju naišli su Džoš i Emili Bruks, koji su kupili stariju kuću u Londonu i odlučili da je renoviraju, a tokom tog procesa naišli su na "zakopano" blago.

Naime, ispod starog tepiha pronašli su hrastov parket u savršenom stanju, koji je bio skriven 30 godina.

Oni su svoje otkriće podelili su na društvenim mrežama, a na snimku se vidi oduševljenje dok Džoš povlači tepih, otkrivajući parket dijamantnog uzorka. Par je otkrio kako su obilazeći kuću videli mali ćošak parketa, ali nisu znali o kakvom je parketu tačno reč, niti u kakvom je stanju kad su kupili kuću.

- Došao nam je stručnjak za podove i rekao da je to jedna od najboljih vrsta hrastovine koju je video i da je u izvrsnom stanju - rekao je Džoš.

On je dodao kako se vrednost parketa, s obzirom na prostor koji pokriva, procenjuje na 20 do 25 hiljada funti, što je otprilike oko 23 do 29 hiljada evra.

@brooks_renovation
This was the moment we first saw the flooring 🤩
♬ original sound - Josh

Kako su u video snimku istakli, parket će zadržati budući da je njegova vrednost velika. Verujemo da mnogi, pri kupovini stana ni ne znaju šta se nalazi ispod laminata, te da bračni par nije jedini koji se našao u ovakvoj situaciji

Da li ste vi nekad anaišli na "skriveno blago" pri kupovini nekretnine? Pišite nam u komentarima.

(Telegraf Biznis)

Video: Cene goriva biće manje za tri dinara

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • drmr

    5. avgust 2024 | 14:36

    Eto, čime se oduševljavaju 🤷. Ubuđalom ,memlom. Koji su to mozgovi? A, gledaj radijatora. Od pre drugog svetskog rata. Strašnooo. Samo novo ,a antikviteti isključivo za zarobljene umove iz prošlosti.

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>