• 1

Vreme čitanja: oko 1 min.

Većina je ima u kući, ali naša nije brendirana: Balenciaga naplaćuje skoro 3 hiljade evra za ovu torbu

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ovo nije šala

  • 1

Je li je ovo šala i ismeva li kompanija Balenciaga one sa dubljim džepom, samo su neki od komentara na društvenim mrežama. Nazvana po belgijskom gradu, Antwerp Medium Tote bag je plasirana kao torba za muškarce i napravljene je od najfinije napa kože, obrađene tako da joj površinski sloj ima specifičan izgled i teksturu.

Ništa ove ne bi bilo posebno interesantno da torba ne izgleda identično kao i one koje možete pronaći u većini većih supermarketa i platiti nešto više od sto dinara, u zavisnosti od veličine.

Sličnost se ne završava sa oblikom i veličinom torbe već se nastavlja sa dezenom koji uključuje uveličane fotografije voća, povrća, hleba i slično.

Ovaj modni dodatak nije za svakoga posebno zbog svoje cene koja iznosi oko 2.700 evra (2.990 dolara). Pošto često samo torba nije dovoljna, oni sa dubljim džepom imaju opciju da kupe i novčanik sa identičnim estetskim identitetom plastične torbe iz supermarketa po ceni od 450 evra.

Nije jasno zašto se ova torba reklamira kao torba za muškarce ali, svakako, ko voli nek izvoli.

(Telegraf Biznis)

Video: Nikola Tesla, najslavniji komšija u Beogradu na vodi

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>