Zbog nepridržavanja higijenskih mera zatvoriti pekaru na 90 dana, kazniti ih sa 1.000.000 dinara, pa neka se ponovi još jednom. Međutim, ako imaju zaleđinu onda nikom ništa u ovoj okupiranoj teritoriji jedne stranke.
Kontrola bdzbednosti hrane je na prvom mestu! Mod nas se glefa kroz prste i uvek je skupo uvesti Haccp i kontrolisati a nije skupa pita od 1200din po kg kao kg junetine? Gde se ovo sve otelo kontroli , da li kod vlasnika ili nadlezne inspekcije, mislim poljoprivredne ili sanitarne?
Dlaka uopste nije "zamotana" u meso nego bacena preko njega. Verovatno gazda ne da velikom bati pekaru pa je angazovao svoje botove da mu smestaju.
Medjutim, uzalud se trudite. Stojimo i stajacemo u redu za najbolji burek na svetu.
Probao njihov burek, nisam zadovoljan. Sir rastopljen, burek masan, kore kao da ih nema. Drzim se svoje kuhinje i dalje, somun, slanina i dva jaja, malo kajmaka i majoneza i super mi je....
Meni su se tako zgadili cevapi iz valtera,pre par godina sam kupila cevape u valteru i isto tako dlaka kada sam otvorila,dan danas ne mogu cevapa da jedem ni kada ih sama napravim.... Kada sam ih pozvala da im kazem sta se desilo oni mrtvi hladni kao dobro sta sad,kao da su navikli ....
Iskreno, ne mislim da je dlaka veliki problem, izvuce se I idemo dalje. Licno ne kupujem vise kod njih. Burek je isuvise masan, nekad bude I uzegla mast
Toliko problema zbog jedne dlake, niko se ne gadi kada vam po " ekskluzivnim" restoranima i pečenjarama, na svadbama i pomenima serviraju predjelo, meso i roštilj na nekim daskama, to vam je ok, a drvo ko drvo upija a u njemu svašta se množi, ali ne, jedna dlačica, kraj sveta!!
Zasto odmah pljujete pekaru,mozda je i mesar kriv .Zar treba da se prebira po mesu kako bi se naslo nesto. Jednostavno desava se i nista strasno. Mislim samo da je zloba i dokonost kupca u pitanju ako nije tendeciozno da bi se smanjio promet a u komsiluku povecao.
Na Guci kupujem pljeskavicu na tezgi,zeni koja je pece kaplje pola litre znoja na meso a ja....okrete se I odo. A gledam stoku,kupujem ko da I'm je zadnje!!!
Problem je što jedete po pekarama.. Ustanite ranije, pa sami umesite kiflice, kajzerice, štapiće i.. Ne jedem po pekarama i restoranima, sama mesim i spremam sebi. I ne brinem da li ću naći dlaku ili ne.. 😂🤣
Ja sam trebala da radim kod njih.
Jos tada sam videla da im higijena nije Jaca strana.Gomila prodavaca,a niko ne cisti.Sve masno ,zakorila prljavština ....
Znaci ti si ko lafo neka Njujorcanka, bogata. Pa ides po restoranima? Iz zemlje koja nista nije proizvela. Koja nista nije izvezla. Kojoj su bogati Ameri oteli hiljadu milijardi na Kosovu i tamosnjim rudnicima pa su jos bogatiji hiljadu milijardi puta te mogu da priuste sebi da poruce hranu u restoranu. Bez dlaka naravno. Jer svaka dlaka moze na sudu da donese stotine hiljada dolara odstete u Americi. Pas nema za sta da te ujede, bre. Amer stampa pare na presi, obiljezava serijske brojeve, posebno za Srbiju, posebno za Ukrajinu, posebno za svaku banana drzavicu, i salje ti taj papir, da ti zamaze oci. Da te prevari. Da ti stvori iluziju da si "bogata". Da sebi porucujes hranu, ej?! Vidi ti gospodje. Na bazi cega gospodjo? Ja svim goljama Srbije porucujem: dajem vam jos max godinu dana te iluzije. Dotle uzivajte u dlakama.
To je moglo biti i u mesu, mozda je dobavljac isfuaerio a ne Trpkovici 😁
Sve u svemu, koliko buba i dlaka i kojecega ne primetimo dok jedemo...tako da jedna dlaka manje vise
U jednoj pekari na Novom Beogradu, zaposlena odlaže svoj mobilni telefon u tepsiju sa pola pite. Neshvatljivo je da ljudi barataju sa hranom, a pojma nemaju o higijeni i propisima.
Kao prvo, Srbi su narod a ne nacija a kao drugo, bruka je vredjati. Ovakve stvari se svakodnevno desavaju a njih troje plafon je objavilo u novinama i ti zbog toga vredjas ceo narod, to samo o tebi govori kakva si osoba.
Nije sigurno prijatno, ali ću ovom prilikom da kažem da su ga preterali sa cenama, podigli su cene 50%, jedino što kupim ponekad su projice koje koštaju 700din 1kg, ne znam od čega su, kao da nisu od projinog brašna, tako da ih zaobilazim.
Ipak vam je jeftinije da umesite pitu i projice i da ponesete na posao .
Pekara je vrh ,više volim da platim i 5 pita skuplje a da je to ukusno nego 5 puta jeftinije i da jedem suvo i neukusno testo .
Verujem da vi umete lepo kuci da umesite i napravite bolje od njih 😅
Jelena
Dlaka nije zamotana. Pekara je vrh ,radnici za 10-ku (ljubazni,vredni,pedantni). Ljubomora je najveće nespokojstvo,i nasilje nad sobom i drugima!
Podelite komentar
Glisha
Ovo je udarna vest dana !!!
Podelite komentar
Semiramida
Malo antireklame za udarnu pekaru u Bgd-u, jer je najpoznatiji brat u Srbiji kupio jednu od jačih lanaca pekara u državi...ovo lepe mekani .
Podelite komentar
Gala
Meni to meso izgleda jos groznije od dlake
Podelite komentar
Vladimir
Jao našla si dlaku, strasno...
Podelite komentar
Ivan
U jbt. ja reko pronašla si dinosaurus u mantiji
Podelite komentar
Mungos
Zbog nepridržavanja higijenskih mera zatvoriti pekaru na 90 dana, kazniti ih sa 1.000.000 dinara, pa neka se ponovi još jednom. Međutim, ako imaju zaleđinu onda nikom ništa u ovoj okupiranoj teritoriji jedne stranke.
Podelite komentar
Duda Duduk
@Mungos
Koji naivan komentar. Da li si siguran da nije reč o podmetanju konkurencije?
Podelite komentar
Mili
Kontrola bdzbednosti hrane je na prvom mestu! Mod nas se glefa kroz prste i uvek je skupo uvesti Haccp i kontrolisati a nije skupa pita od 1200din po kg kao kg junetine? Gde se ovo sve otelo kontroli , da li kod vlasnika ili nadlezne inspekcije, mislim poljoprivredne ili sanitarne?
Podelite komentar
Radilica
Samo na slanini nema dlaka.Ako mislite da u nekom proizvodu nema,znači da su samlevene.I dlake i bube i delovi kostiju.Samo na oko je lepše.
Podelite komentar
Minnie
Dlaka uopste nije "zamotana" u meso nego bacena preko njega. Verovatno gazda ne da velikom bati pekaru pa je angazovao svoje botove da mu smestaju. Medjutim, uzalud se trudite. Stojimo i stajacemo u redu za najbolji burek na svetu.
Podelite komentar
Taurus
Vi koji 20 minuta čekate u redu za pekaru, niste baš čisti. Pekara k'o pekara. Odeš u drugu. Čuj to, "najpoznatija pekara u Beogradu".
Podelite komentar
Mrvica
Probao njihov burek, nisam zadovoljan. Sir rastopljen, burek masan, kore kao da ih nema. Drzim se svoje kuhinje i dalje, somun, slanina i dva jaja, malo kajmaka i majoneza i super mi je....
Podelite komentar
Bora
@Mrvica
Jaka ti je kuhinja,ždereš majonez od jaka sa isteklim rokom.To ker neće da jede kad mu baciš.
Podelite komentar
Jelena
Meni su se tako zgadili cevapi iz valtera,pre par godina sam kupila cevape u valteru i isto tako dlaka kada sam otvorila,dan danas ne mogu cevapa da jedem ni kada ih sama napravim.... Kada sam ih pozvala da im kazem sta se desilo oni mrtvi hladni kao dobro sta sad,kao da su navikli ....
Podelite komentar
Vuk
Vau, dlaka... Desi se. Od toga praviti ovoliku famu mislim stvarno uzas.
Podelite komentar
Desava se
Iskreno, ne mislim da je dlaka veliki problem, izvuce se I idemo dalje. Licno ne kupujem vise kod njih. Burek je isuvise masan, nekad bude I uzegla mast
Podelite komentar
deda Mile
Šta potrošači misle o pekarama Trpković se vidi po redovima ispred radnji.
Podelite komentar
Smederevac
Toliko problema zbog jedne dlake, niko se ne gadi kada vam po " ekskluzivnim" restoranima i pečenjarama, na svadbama i pomenima serviraju predjelo, meso i roštilj na nekim daskama, to vam je ok, a drvo ko drvo upija a u njemu svašta se množi, ali ne, jedna dlačica, kraj sveta!!
Podelite komentar
Slavica
Sve dok ne pronadjete parce stakla u hlebu kso ja doduse davno u pekari S dobro je
Podelite komentar
zare
Zasto odmah pljujete pekaru,mozda je i mesar kriv .Zar treba da se prebira po mesu kako bi se naslo nesto. Jednostavno desava se i nista strasno. Mislim samo da je zloba i dokonost kupca u pitanju ako nije tendeciozno da bi se smanjio promet a u komsiluku povecao.
Podelite komentar
Zevs
Na Guci kupujem pljeskavicu na tezgi,zeni koja je pece kaplje pola litre znoja na meso a ja....okrete se I odo. A gledam stoku,kupujem ko da I'm je zadnje!!!
Podelite komentar
Ja
Problem je što jedete po pekarama.. Ustanite ranije, pa sami umesite kiflice, kajzerice, štapiće i.. Ne jedem po pekarama i restoranima, sama mesim i spremam sebi. I ne brinem da li ću naći dlaku ili ne.. 😂🤣
Podelite komentar
Miki
Ja sam trebala da radim kod njih. Jos tada sam videla da im higijena nije Jaca strana.Gomila prodavaca,a niko ne cisti.Sve masno ,zakorila prljavština ....
Podelite komentar
zare
@Miki
I verovatno si odbila posao zato sto je sve masno ili nisi bila podobna za ponudjeno radno mesto.
Podelite komentar
Alobre
Znaci ti si ko lafo neka Njujorcanka, bogata. Pa ides po restoranima? Iz zemlje koja nista nije proizvela. Koja nista nije izvezla. Kojoj su bogati Ameri oteli hiljadu milijardi na Kosovu i tamosnjim rudnicima pa su jos bogatiji hiljadu milijardi puta te mogu da priuste sebi da poruce hranu u restoranu. Bez dlaka naravno. Jer svaka dlaka moze na sudu da donese stotine hiljada dolara odstete u Americi. Pas nema za sta da te ujede, bre. Amer stampa pare na presi, obiljezava serijske brojeve, posebno za Srbiju, posebno za Ukrajinu, posebno za svaku banana drzavicu, i salje ti taj papir, da ti zamaze oci. Da te prevari. Da ti stvori iluziju da si "bogata". Da sebi porucujes hranu, ej?! Vidi ti gospodje. Na bazi cega gospodjo? Ja svim goljama Srbije porucujem: dajem vam jos max godinu dana te iluzije. Dotle uzivajte u dlakama.
Podelite komentar
Slobodan Ranitović
@Alobre
Gde ti ode 😀!
Podelite komentar
Joca
To je moglo biti i u mesu, mozda je dobavljac isfuaerio a ne Trpkovici 😁 Sve u svemu, koliko buba i dlaka i kojecega ne primetimo dok jedemo...tako da jedna dlaka manje vise
Podelite komentar
Aurora
U jednoj pekari na Novom Beogradu, zaposlena odlaže svoj mobilni telefon u tepsiju sa pola pite. Neshvatljivo je da ljudi barataju sa hranom, a pojma nemaju o higijeni i propisima.
Podelite komentar
Азбука
Печена длака је хигијенски и нутритивно безбедна, свакодневно поједемо више њих у свим врстама јела, пецива, салате и слаткиша.
Podelite komentar
Branko
Eto šta se desi kad na prvi dan posta jedeš meso, mora da je slučajnost.
Podelite komentar
BS
Milion puta budete usluženi dobro i ako jednom samo nešto nije kako treba odmah zovete novinare. Bruka od nacije.
Podelite komentar
B
@BS
Potvrdjujem.
Podelite komentar
max
@BS
Kao prvo, Srbi su narod a ne nacija a kao drugo, bruka je vredjati. Ovakve stvari se svakodnevno desavaju a njih troje plafon je objavilo u novinama i ti zbog toga vredjas ceo narod, to samo o tebi govori kakva si osoba.
Podelite komentar
Vladimir
Svaku dlaku mogu ja, bila ona plavusa, ridja il' garavusa....
Podelite komentar
Zox
Nije sigurno prijatno, ali ću ovom prilikom da kažem da su ga preterali sa cenama, podigli su cene 50%, jedino što kupim ponekad su projice koje koštaju 700din 1kg, ne znam od čega su, kao da nisu od projinog brašna, tako da ih zaobilazim.
Podelite komentar
zare
@Zox
Zbog cega i dalje kupujete jeftinije je sami da napravite.
Podelite komentar
Jelena
@Zox
Ipak vam je jeftinije da umesite pitu i projice i da ponesete na posao . Pekara je vrh ,više volim da platim i 5 pita skuplje a da je to ukusno nego 5 puta jeftinije i da jedem suvo i neukusno testo . Verujem da vi umete lepo kuci da umesite i napravite bolje od njih 😅
Podelite komentar
Peđa
Konkurencija ne spava :))
Podelite komentar
Baletanke
Sad vam priča odlazi u drugi plan, čim sam stigla u kancelariju??? Ko će to da potvrdi??? Da vam kancelarija nije u hleb i kifle :)
Podelite komentar