• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Nina tražila stan u Briselu, pa poručila: Slike su me očarale, ali sam ostala u čudu nakon dolaska na lokaciju

Vreme čitanja: oko 1 min.

"Bio je baš jeftin, ali nema šanse", poručila je ona

  • 0

Influenserka, novinarka i devojka koja radi pri parlamentu u Briselu, Nina Skočak odlučila da je časti sebe prvom nekretninom. Ona je istu kupila u Briselu, koju uređuje u stilu 60-ih, 70-ih po čemu je i prepoznatljiva, a sve svoje aktivnosti često deli i na mrežama gde uvažava veliku popularnost.

Ona je sada odučila da podeli svoja iskustva tokom traženja stana, te je istakla da većina stanova uopšte nije onako kako deluje na mrežama.

Prvi stan koji je odlučila da pogleda delovao je izuzetno pristojno, ali ipak nije bilo "to to".

- Stan je bio presladak, baš je u mom stilu. Ipak, bio je vema mali i to nije delovalo tako na slikama. Ipak 160.000 evra za 40 kvadrata nije loše, dok je lokacija bila 7/10 - otkrila je ona.

Potom, usledio je stan, koji bi kako je rekla Nina kupila, da nije uzela svoj.

- U pitanju je penthaus. Pogled je prelep, doslovno na ceo grad. Cena je 210.000 evra, za 60 kvadrata, ali meni tu nešto nije bilo okej. Bili su planirani radovi na zgradi sledeće godine, na krovu, a ja bih doslovno tu ispod živela - istakla je ona.

"A sad - užas!"

- Stan izgleda prelepo, renovirano, tu je i velika spavaća soba. Bila sam očarana stanom na slikama, a kad sam ušla, bila sam u šoku... Toliko je sve bilo tako jeftino renovirano, i to se baš vidi. Ipak najgori od svega je hodnik u zgradi, pa doslovno je otvoren. Užas, užas. Bio je baš jeftin, ali nema šanse - istakla je Nina.

Inače Nina je nakon studija ostala da radi u Briselu, gde polako kroji zavidnu karijeru. Prošle godine se prijavila za EU parlament u ime Hrvatske, kao poslanica, i prikupila je veliki broj glasova.

Takođe, influenserka je istakla da su cene stanova u Briselu jeftinije nego u Hrvatskoj.

(Telegraf Biznis)

Video: Kompanija "Mei Ta Europe" usrećila mališane OŠ "14. oktobar"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>