• 1

Vreme čitanja: oko 2 min.

Tesla na jubilarnom stotom IFA sajmu u Berlinu: Srpski brend u društvu najboljih na tržištu

M. P.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Brend Tesla još jednom izlaže na najpoznatijem sajmu potrošačke elektronike na svetu IFA 2024, i međunarodnoj publici će predstaviti svoje nove proizvode i inovativne tehnologije

  • 1
IFA, sajam tehnike u Berlinu, Tesla štand Foto: Milena Đorđević

Tesla se vraća u Berlin! Nakon sjajnog nastupa 2022. godine, srpski brend će po drugi put imati priliku da izlaže na najpoznatijem sajmu potrošačke elektronike na svetu IFA 2024.

Simbolično, IFA ove godine slavi svoje jubilarno stoto izdanje, a Tesla, brend kompanije Comtrade distribution, deceniju poslovanja. U periodu od 6. do 10. septembra, Tesla će predstaviti najnovije proizvode, inovativne tehnologije, i posetiocima širom sveta ponuditi sjajno iskustvo i brojna iznenađenja.

Premijera u Berlinu

Srpski brend izlagaće u hali 22 (Messe Berlin) na štandu 204, a za posetioce su pripremili i neke najnovije tehnologije. Poput linije Tesla prostranih i modernih standardnih frižidera, savremenih vinskih frižidera, i praktičnih ploča za kuvanje sa ugrađenim aspiratorom.

Kao i nove serije mašina za pranje sudova A energetske klase i asortiman mašina za veš sa unapređenim, modernim dizajnom i displejima.

U skladu sa povećanom globalnom potražnjom i zahtevima, Tesla će ponuditi i svoje najnovije modele kvalitetnih klima uređaja. Među njima se posebno izdvaja dodatno unapređena serija Virtuoso klima uređaja, koji su korisnicima već poznati po modernom dizajnu i brojnim vrhunskim funkcijama, poput snabdevanja prostorije svežim vazduhom.

Ljubitelje dobre slike i zvuka posebno će zainteresovati nove i napredne tehnologije koje koriste Tesla televizori: QLED, OLED, i Mini LED. Precizne boje i intenzivni detalji koje omogućava QLED tehnologija već su dobro poznati Tesla kupcima, a sada će moći da uživaju i u superiornom vremenu odziva i idealnim uglovima gledanja koje donosi OLED.

Mini LED tehnologija omogućava još bolje osvetljenje i sjajan kontrast, za savršen ugođaj dok gledate svoje omiljene TV sadržaje.

Na IFA sajmu premijerno će se pojaviti i novi segment Tesla malih kućnih aparata, koji obuhvata proizvode za negu kose – prese, fenove i razne vrste stajlera. Tesla u industriju nege i lepote ulazi sa standardnim, ali i premijum modelima, koji će zasigurno obradovati kupce.

U međuvremenu, Tesla je izlagala i na prestižnim sajmovima u Madridu i Milanu gde su predstavljena najveća tehnološka dostignuća HVAC sektora.

Jedan od najbrže rastućih brendova, za nedelju dana naći će se u društvu 2.000 najboljih izlagača širom sveta, a zapažen rezultat su ostvarili još pre dve godine, kao jedini brend iz regiona koji izlaže u nemačkom gradu.

Vidimo se u Berlinu!

Video: Cene goriva biće manje za tri dinara

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Audiofil iz 70ih

    2. septembar 2024 | 14:09

    Sajam IFA (Internationale FunkAusstellung) se 70ih i 80ih održavao u Zapadnom Berlinu i bio je posvećen audio/Hi-Fi opremi i TV/Video opremi. I posle ujedinjenja 2 Nemačke je ostao na istom mestu - u Berlinu. A to od kad su klima-uredjaji i bela tehnika postali tema odn. eksponati ovog nekad namenskog audio-video sajma stvarno ne znam :(

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>