• 1

Vreme čitanja: oko 1 min.

Pogledajte snimak kada je putnik "poludeo" zbog lažne karte i čekićem razvalio pult aerodroma: Jeziv prizor

Vreme čitanja: oko 1 min.

Sigurnosne službe brzo su reagovale

  • 1

Strašan prizor dogodio na aerodromu u Čileu, gde je putnik sa Haitija čekićem bukvalno razvalio pult American Airlinesa, samo nekoliko trenutaka nakon što je saznao da mu je prevarant prodao lažnu avionsku kartu.

Incident se dogodio u ponedeljak uveče kada je muškarac pokušao da prijavi svoj let za Majami. Nakon što mu je zaposleni u vazdušnoj luci rekao da neće moći da se ukrca zbog problema sa kartom, putnik je iznenada eksplodirao u besu, piše New York Post.

Snimci koje su zabeležili prisutni prolaznici prikazuju kako je radnik u građevini, koji je trebalo da preseda u Majamiju na putu za Haiti, krenuo da demolira pult.

Svi su gledali užasnuti dok je muškarac počeo da razbija montirane televizijske ekrane čekićem, a potom i računarske ekrane na pultu za prijavu. Šteta koju je prouzrokovao procenjuje se na oko 18 hiljada evra.

Sigurnosne službe brzo su reagovale, privele muškarca i predale ga policiji. Portparol American Airlinesa potvrdio je incident, naglasivši da su lokalne vlasti pozvane zbog „nepristojne osobe“ u predvorju vazdušne luke.

- Zahvaljujemo našem timu na profesionalnosti i izvinjavamo se našim putnicima zbog neprijatnosti - izjavio je portparol, piše New York Post.

(Telegraf Biznis)

Video: Cene goriva biće manje za tri dinara

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sheila Broflovski

    30. avgust 2024 | 15:25

    Uvek sam se pitala zašto te impulsivne kreature koje pesnicom ili čekićem udare o zid, kuhinjski elemenat ili pult aviokompanije ne probaju nešto drugo - da urade to isto, ali svojom glavom.

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>