• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Lideri inovacija koji pomeraju granice: SPLET 3 predstavlja ključne govornike

B. M.

Vreme čitanja: oko 1 min.

  • 0
Splet Foto: Jakov Simović

Ove godine, na SPLET konferenciji, neki od lidera tehnološke i poslovne scene podeliće sa posetiocima svoja iskustva i zanimljive priče koje stoje iza njihovog uspeha. U utorak, 8. oktobra u MTS dvorani u Beogradu, učesnici će imati priliku da čuju autentične priče i konkretne savete od onih koji svojim radom redefinišu industrije.

Među ovogodišnjim govornicima nalazi se Meghan Herman, direktor Go-to-Market operacija u Shopify-ju, čije iskustvo u radu jedne od najvećih svetskih platformi za e-trgovinu pruža jedinstvenu priliku za sve koji žele da razumeju kako skalirati poslovanje i iskoristiti potencijal digitalne ekonomije. Nenad Milanović, osnivač i CEO CAKE.com, doneće priču o uspehu zasnovanom na upornosti i inovacijama. Njegov put od osnivanja Clockify-a do izgradnje CAKE.com, kompanije vredne preko milijardu dolara, pokazuje kako se i bez eksternih investicija može izgraditi globalno uspešna kompanija.

Nenad Grmuša, CEO DEM Bio, unosi ekspertizu iz sveta biotehnologije, gde vodi kompaniju koja se bavi naprednim istraživačkim i inovacionim projektima, otvarajući nove mogućnosti u oblasti zdravstva.

Takođe, Kosta Andrić, izvršni direktor ICT Hub-a kao jedan od pionira regionalnih korporativnih inovacija, podeliće svoje uvide o stanju našeg inovacionog ekosistema prema rezultatima Global Innovation Index-a, dosadašnjem napretku i koracima neophodnim za dalji razvoj.

Ove i mnoge druge teme čekaju vas na ovogodišnjoj SPLET 3 konferenciji. Detaljniju agendu možete pogledati ovde.

Konferenciju zajednički organizuju projekti „Preduzmi ideju“ u realizaciji Inicijative „Digitalna Srbija“ i „Srbija Inovira“, koje sprovodi ICT HUB, u saradnji sa Američkom agencijom za međunarodni razvoj (USAID). Ovogodišnju konferenciju realizujemo i uz podršku i pokroviteljstvo Ministarstva nauke, tehnološkog razvoja i inovacija.

Prijavite se na SPLET TECH 2024!

(Telegraf.rs/PR)

Video: Cene goriva biće manje za tri dinara

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>