• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Callebaut je predstavio Ruby čokoladu RB2: Druga generacija Ruby čokolade, intenzivnije boje i voćnog ukusa

A. V.

Vreme čitanja: oko 1 min.

  • 0
Ruby čokolada Foto: Promo/ Milos Vucicevic

Švajcarska kompanija Barry Callebaut, vodeći svetski proizvođač visokokvalitetnih proizvoda od čokolade i kakaoa lansirala je novi proizvod. U okviru belgijskog brenda Callebaut, predstavljena je nova Ruby čokolada RB2 – sofisticirana kombinacija intenzivnijeg ukusa i boje. Ova druga generacija revolucionarne Ruby čokolade kreirana je sa ciljem da inspiriše profesionalne šefove širom sveta. Ruby RB2 je obogaćena osvežavajućim voćnim notama sa suptilnim aromama crvenog bobičastog voća i citrusa.

Spoj prirode i inovacije, Ruby RB2 donosi novu dimenziju čokoladnog iskustva koja nadilazi sve poznate okvire. Poput svoje prethodnice, Ruby RB1, ova čokolada zadržava neobičnu ružičastu boju i ukus, koji potiču isključivo iz ruby kakao zrna – bez dodatnih veštačkih boja ili aroma.

-Ruby RB2 je čokolada za one koji ne pristaju na kompromise kada su u pitanju ukus i kvalitet. Spojili smo prirodu i inovaciju kako bismo kreirali čokoladu koja nadmašuje očekivanja i inspiriše profesionalne šefove da istraže nove horizonte u poslastičarstvu. Ova čokolada nosi u sebi pažljivo birane voćne note koje se prepliću u savršenoj harmoniji i kremastoj teksturi, pružajući jedinstven užitak za sva čula - istakla je Bojana Mihailović Mehandžić, direktorka marketinga kompanije Barry Callebaut za jugoistočnu Evropu.

Barry Callebaut je 2017. godine, predstavio prvu Ruby čokoladu RB1. Pored crne, mlečne i bele, Ruby RB1 kao četvrta vrsta čokolade, postala je sinonim za kreativnost i inovaciju, a sada RB2 nastavlja taj put, pružajući profesionalnim šefovima još veće kreativne mogućnosti.

(Telegraf.rs/PR)

Video: Vučić: Od Beograda do Subotice putovaće se sat i 10 minuta

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>