• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Otvorena prva HOGAN radnja u Srbiji i ovom delu Evrope

A. V.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Poznati zablistali na ekskluzivnom događaju povodom predstavljanja italijanskog brenda na domaćem tržištu

  • 0
HOGAN butik Beograd Foto: Promo/ Saša Džambić

Galerija šoping centar postala je nova destinacija poznatog italijanskog brenda HOGAN, koji je upravo na ovom mestu otvorio svoju prvu radnju u ovom delu Evrope. Posebnu pažnju posetilaca privukao je unutrašnji dizajn radnje koji je kreiran korišćenjem inovativnih materijala vrhunskog kvaliteta, odražavajući jedinstveni savremeni stil života po kojem je ovaj čuveni brend prepoznatljiv širom sveta.

HOGAN butik Beograd Foto: Promo/ Saša Džambić

Ekskluzivnom događaju, povodom predstavljanja novootvorene radnje, prisustvovale su brojne poznate ličnosti, među kojima su se našli glumci Nina Janković, Luka Raco i Stevan Piale, preduzetnica Snežana Borjan, TV lica Suzana Mančić, Maja Manojlović i Nemanja Velikić, zatim influenser Milan Maglov i mnogo drugi. Pored upoznavanja sa novom kolekcijom obuće, gaderobe i aksesoara za predstojeću sezonu koja predstavlja pohvalu kvalitetu i neprolaznoj klasici, gosti su uživali u odličnoj muzici i druženju čime je na najbolji mogući način obeležen dugo očekivani dolazak HOGAN brenda na domaće tržište.

Jasmina Šupeljak Foto: Promo/ Marko Petrovic raaw

-Beogradsko otvaranje predstavlja još jedan korak u HOGAN strategiji međunarodne ekspanzije. Verujemo da je brend postao vodeća destinacija u svetu luksuznih proizvoda za klijente širom planete i zato nam je posebno drago da smo ovim otvorili još jedna svoja vrata kako bismo bili još bliži svim ljubiteljima našeg brenda - rekao je Andrea Dela Vale, predsednik kompanije HOGAN i potpredsednik Tod’s grupe.

Osnovan 1986. godine, HOGAN, kao deo luksuzne grupe Tod’s S.p.A, uveo je pionirski koncept luksuzne patike. Danas, kao i tada, brend nastavlja da neguje svoju prvobitnu filozofiju ležerne luksuznosti: savremeno, ali bezvremensko, šik, ali opušteno. Kao italijanski brend sa snažnim međunarodnim karakterom, HOGAN kombinuje tradiciju i inovativni dizajn sa najkvalitetnijim materijalima, stvarajući kultne proizvode koji pružaju novu dozu luksuza.

(Telegraf.rs/PR)

Video: Evo koliko košta Rolex, koji je Baka Prase poklonio Karleuši

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>