Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika Nnnnn
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Nnnnn

    21. oktobar 2024 | 10:56

    Nije do skladistenja. Mora da je nesto tokom proizvodnje. Desavalo mi se da vidim sitne bele crve u nekim cokoladama, ( nisu Krasove) desavalo se da vidim u Plasticnoj kesi pirinca, takodje I u nekim kutijama prezli. Ne zivim u Evropi. Sve sto kupim , bas sve, dobro proverim. Jednom sam dobila chokoladu, unutra to nije Izgledalo ni blizu chokolade. Verovatno je stajala na toplo pa se rastopila da bi se ponovo stegla, onda mozete zamislit nasta je to Izgledalo. Uvek, ali uvek treba proverit sve pre upotrebe.