• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

SoMo Party 2024: Indira svira Coloniu!

A. V.

Vreme čitanja: oko 1 min.

SoMo Borac, najvažnija regionalna nagrada za digitalne projekte, osim bogatog konferencijskog programa donosi i nezaobilazan večernji SoMo Party

  • 0
SoMo Party Foto: Promo

Nakon bogatog i edukativnog dnevnog programa, učesnici, predavači i svi gosti imaće priliku da se opuste na ekskluzivnoj zabavi u Kinu SC.

SoMo Party etablirao se kao središnje mesto neformalnog druženja i razmene ideja, pružajući učesnicima priliku za opuštenu interakciju uz odličnu muziku i sjajnu atmosferu. Ove godine, za nezaboravni muzički doživljaj pobrinuće se Indira Levak sa svojim programom "Indira svira Coloniu". Posetioce očekuje energičan nastup ispunjen hitovima grupe Colonia, kao što su "Vatra i led", "Svijet voli pobjednike" i "Ti da bu di bu da" – pesmama koje su definisale domaću dance scenu i ostale večne himne zabave. Uz Indiru, nastupiće i jedan od najvažnijih izvođača savremene trap scene, Hiljson Mandela, čiji će moderni beatovi i energični nastup dodatno začiniti veče.

SoMo Borac 2024. pripremio je bogat konferencijski program s naglaskom na aktualne teme u digitalnom marketingu, oglašavanju i medijima. Stručnjaci iz cele regije podeliće svoja iskustva kroz niz kratkih i konkretnih predavanja. Ovogodišnja tema u fokusu je AI te saveti za primenu iste u svakodnevnom radu u specifičnim industrijama advertisinga i medija. Predavači će posetiocima pružiti konkretne smernice donoseći sveže uvide i predstavljajući najnovije trendove koji oblikuju industriju. S više od 235 prijavljenih radova i očekivanih 700 posetilaca, konferencija postaje nezaobilazna destinacija za sve digitalne profesionalce u regiji.

Sve detalje o konferenciji i večernjem programu možete pratiti putem SoMo Borac newslettera te na web stranici konferencije, a ne propustite i zanimljive sugovornike u podcastu SoMoCast, koji je realizovan sa streaming platformom Voyo: YouTube, Spotify, Deezer, Apple Podcasts i Google Podcasts.

(Telegraf.rs/PR)

Video: Poseta japanske delegacije Comtrade-u

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>