• 0

Vreme čitanja: oko 2 min.

Tri bespovratna granta od po 3000 evra za najbolje ideje! Kompanija Visa raspisala konkurs za preduzetnice

A. V.

Vreme čitanja: oko 2 min.

  • 0
Visa Foto: Promo/ Visa

Kompanija Visa pokreće finansijski konkurs u okviru projekta She’s Next, sa ciljem da osnaži preduzetnice i podrži njihov razvoj inovativnih i održivih poslovnih inicijativa. Konkurs traje od 22. oktobra do ponoći 11. novembra 2024. godine, kroz koji će se nagraditi najbolje poslovne ideje u vidu tri bespovratna granta od po 3.000 evra.

Finansijski konkurs predstavlja jednu od aktivnosti u okviru projekta She’s Next empowered by Visa, koji je posvećen podršci ženama u preduzetništvu i jačanju njihove uloge u poslovnom svetu. Pored besplatnih online edukativnih sesija za preduzetnice, edukativnih materijala, umrežavanja na Velikom edukativnom događaju koji će se održati 2. decembra u MTS Dvorani, nudi i konkretan novčani podsticaj za projekte koji promovišu inovacije, digitalizaciju, društvenu odgovornost i održivost poslovanja.

-Radujemo se što imamo priliku da i ove godine pružimo edukativnu i finansijsku podršku ženama koje žele da unaprede svoje biznise. Ovaj konkurs u okviru projekta She’s Next je samo jedan od koraka kojim pokazujemo našu kontinuiranu posvećenost razvoju ženskog preduzetništva. Nadamo se da će ove godine biti prijavljeno mnogo inspirativnih ideja koje će pokazati da preduzetnice u Srbiji imaju potencijal da budu pokretački motor naše lokalne ekonomije - izjavila je Ana Drašković, potpredsednica i generalna direktorka kompanije Visa za jugoistočnu Evropu.

Administrativnu selekciju sprovešće partner projekta Trag fondacija, nakon čega će Veće žena odabrati sedam najperspektivnijih poslovnih ideja za finale. Finalistkinje ovog konkursa će u okviru Velikog edukativnog događaja zakazanog za ponedeljak, 2. decembar predstaviti ideje na Elevator Pitch-u. Prijave će biti ocenjivane na osnovu kriterijuma poput: vizija, poslovna perspektiva, digitalizacija, društvena misija i opšti utisak.

Za sve informacije i kriterijume učešća na finansijskom konkursu, posetite sajt Trag fondacije. Za prijavu na konkurs, popunite formular na sledećem linku.

Pozivamo sve preduzetnice koje već imaju svoje biznise i žele da unaprede poslovanje, da se prijave na konkurs i iskoriste priliku da ostvare finansijsku podršku u vidu bespovratnih sredstava za svoje ideje.

She’s Next u Srbiji osnažuje preduzetnice kroz edukaciju, umrežavanje i finansijsku podršku. Sa više od 10.000 članica, projekat okuplja žene koje žele da unaprede svoje biznise i postignu ekonomski uspeh. Kroz događaje, bespovratna sredstva i nagrade, preduzetnice iz Srbije imaju priliku da se razvijaju i povećaju svoje prisustvo na tržištu. Da postanete članica She’s Next zajednice potpuno besplatno, kliknite na link.

(Telegraf.rs/PR)

Video: Koliki vam je budzet za Sajam knjiga?

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>