• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Niko ne može da veruje da Splićanin ovo iznajmljuje za 300 evra: "Ma može i krevet iznad sudopere, šta fali"

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ova objava izazvala je lavinu reakcija zbog neverovatne veličine prostora, a korisnici društvene mreže nisu mogli da sakriju svoje iznenađenje

  • 0
Stanovi izdavanje Foto-Ilustracija: Shutterstock

Kirija stanova ili garsonjera u Splitu poslednjih godina neprestano raste, posebno tokom turističke sezone, kada stanodavci neretko iznajmljuju čak i najmanje prostore po veoma visokim, često apsurdnim cenama. Međutim, prava senzacija pojavila se na jednoj društvenoj mreži, gde su objavljene fotografije neverovatno male, uske garsonjere u kojoj je sve skupljeno na jedno mesto – toalet, kuhinja, trpezarija, spavaća soba.

Pitanje koje se samo nameće jeste: "Kolika je površina ove garsonjere?"

Inače, garsonjera se iznajmljuje za neverovatnih 300 evra. Ova objava izazvala je lavinu reakcija zbog neverovatne veličine prostora, a korisnici društvene mreže nisu mogli da sakriju svoje iznenađenje.

"Može se ubaciti još jedan krevet. Iznad sudopere, samo se sklone ovi ormarići. Kao podignuta platforma. Frajer očigledno razbacuje prostorom, po meni je ovo stan za troje. 150 evra po glavi", "Najgori osećaj je kada zimi moraš iz kreveta do wc-a, e pa evo, za 300 evra taj problem nestaje",  glasili su komentari.

Bilo je i veoma maštovitih ideja, koje su nadmašile samog vlasnika garsonjere:

"Možeš da ubaciš dva kreveta na sprat i još jednu prostirku ispod kreveta, pa imaš šest mesta za spavanje, odnosno 12 ako se malo stisnu. 3600 evra, a još 300 evra ako nagovoriš nekog da spava u kadi. Sedmoro u 12 kvadrata stane. Ne računajući potencijal visećih kreveta. Na njih stanu još jedan ili dva kraća čoveka. Ima mesta i na podu za još dvoje ili troje. 4500 evra mesečno je prilično dobra cena. Ako ima neko voljan da spava na stolicama, to je još 300 evra, ili možda sedeći, pa to znači zapravo još 600 evra".

O čemu se radi pogledajte OVDE.

(Telegraf Biznis)

Video: Vila Meljak ili Menhetn: Čist luksuz u predgrađu Beograda, cena prava sitnica

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>