• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

"Želite da se oslobodite svekrve, evo rešenja" Oglas koji je nasmejao Srbiju, a ponuda je veoma primaljiva

Vreme čitanja: oko 1 min.

Oglas koji je privukao mnogo pažnje zapravo ima veoma dobru ponudu, koja se korisnicima društvenih mreža i te kako dopala

  • 0
Svekrva snajka Foto-kolaž: Shutterstock

U svetu nekretnina u Srbiji pojavila se nesvakidašnja ponuda koja je izazvala lavinu komentara na mrežama. Oglas za prodaju dve kuće u Mladenovcu, u Selters banji, obe na odvojenim parcelama ali u istom dvorištu, postao je pravi hit među onima koji žive u zajednici sa svojim svekrvama.

- Želite da se oslobodite svekrve, ali vaš 'mamin sin' ne može da se odvoji od nje? Ova ponuda je idealna za vas! - stoji u šarmantnom i humorističnom oglasu.

Ovaj "urnebesan" oglas ističe sve prednosti ovakve nekretnine - blizinu porodice, ali i želju za sopstvenim prostorom. Naime, kuće su katastarski odvojene, što pruža savršen balans između zajedničkog života i lične autonomije.

- Tako blizu, a opet daleko - dodaje se u oglasu.

Cena za ovu nekretninu iznosi 170.000 evra, a kupovina može rešiti sve životne probleme onih koji se bore sa porodičnim dinamikama. S obzirom na sve veći broj porodica koje žive u zajednici, ovaj inovativni pristup prodaji nekretnina može postati trend na tržištu.

Oglas pogledajte OVDE.

(Telegraf Biznis)

Video: Vila Meljak ili Menhetn: Čist luksuz u predgrađu Beograda, cena prava sitnica

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>