Njima su hranili pse, nikome nisu trebali, a sad koštaju kao suvo zlato: Kilogram i do 3000 dinara

 

Komentari

  • Ogorčen

    3. oktobar 2025 | 08:26

    Nikada pravi domaćin neće baciti čvarke. Trud uložen u topljenje masti i kvalitetne čvarke je nemerljiv. To treba znati uraditi i nije kak posao. Zašto sa potcenjimanjem komentar da su čvarci bacani psima. Psi du plemenite životinje ali ne jedu čvarke jer se dobri čvarci sole a so smeta psima.

    • 3. oktobar 2025 | 10:01

      Ајд ајд

      @Ogorčen

      Не топи се сало да се добију чварци већ да се добије маст, а чварци су остатак, нузпроизвод. То да се сало, са нешто малко меса, топи да се добију искључиво чварци, ту причу можеш продавати грађанима а не нама који живимо, и одрасли смо на селу.

  • Lucky

    1. oktobar 2025 | 21:41

    Volim da pojedem po neki cvarak kad pastrmimo i sami spremimo i dok traju jedem po neki. Da ih kupim ne bi nikad i nisam. Nebuloza je da su ovako skupi ,ali pomodarstvo je kod nas na izuzerno velikom nivou!

  • Viki

    1. oktobar 2025 | 13:35

    Pa zasto je meso puno jeftinije?