≫ 

Nacionalna garda u bolnicama umesto nevakcinisanih lekara i tehničara: Njujork na korak od vanrednog stanja

 ≫ 

Oko 16 odsto od 450.000 zdravstvenih radnika, to jest oko 70.000, nije potpuno vakcinisano, saopšteno je iz kancelarije guvernerke

Komentari

  • Dokle smo stigli?

    27. septembar 2021 | 00:32

    Do juce heroji, od danas klosari! Kratak opis ljudi koji su dali svoj zivot dok su ucili, usavrsavali se i tudje zivote spasavali. Da odes na ulicu bez mogucnoscu nadoknade za nezaposlene, jer si odbio u svoje telo da primis nesto sto se jos uvek zove eksperimentalno i nesto sto po svim konvencijama ovog sveta imas PRAVA da odbijes?!?! Po tom osnovu onda ne bi smeli u bolnicu da dolaze i nevakcinisani pacijenti! I oni mogu da zaraze pored sebe nekog drugog pacijenta, posetioca, dobavljaca koji udje u bolnicu itd itd? Ovaj neo fasizam krece od zdravstvenih radnika, pa ide na prosvetu, pa dalje… to je plan! I svi cute! Cute kolege od ovih zdravstvenih radnika, cute u svetu, cute Lekari bez granica, cute svi! Dok mecka ne zaigra i na njihiva vrata, ali ne po pitanju vakcina, ovo je tek pocetak, vec po pitanju bilo kakvih ljdskih osnovnih prava! Divno gde smo dosli u 21. veku kao civilizacija! Bravo!

  • Djape

    26. septembar 2021 | 19:17

    Svima otkaze i podici poreze. Bar neke koristi od njih. Ima ko ce da radi i za manje pare. Tako treba i kod nas. Mnogo ucenih migranata ima koji bi radili i za manje od ovih nasih priucenih sa kupljenim diplomama.

    • 26. septembar 2021 | 21:18

      Ako zaista tako mislite

      @Djape

      Ovakvog komentara bi trebalo da Vas bude sramota, ne biste zeleli da Vam migrant leči dete, majku, oca.... Nisu se nasi LEKARI, sestre skolovali toliko dugo, radili dok nije postojala vakcina, a sad su svi ti naši odjednom zarazni za vas sve vakcinisane. Stidite se svog SEBIČNOG KOMENTARA.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA