• 1
 ≫ 

Galon gasa za 30 centi – Amazonova akcija izazvala kolaps, reagovala policija

 ≫ 

Cilj promocije bio je da istakne ovu seriju i njenih 20 nominacija za Emi uoči dodele nagrada koja će se održati narednog meseca

  • 1

Može se reći da najnovija Amazonova marketinška kampanja za seriju Čudesna gospođa Maisel nije prošla baš onako kako je planirano, jer je čak policija Santa Monike morala da reaguje i nakratko zaustavi promociju od 30 centi po galonu za gas zbog ogromnog zastoja u saobraćaju koji su izazvali kupci.

Promocija je ubrzo nastavljena s tim što Amazon sada sarađuje sa gradom na ograničavanju broja automobila koji mogu biti u redu da bi saobraćaj mogao da se odvija.

Akcija deo „Maisel dana“

Promocija apsurdno jeftinog gasa bila je deo „Maisel dana“, marketinške kampanje kompanije Amazon čiji je cilj bio da istakne ovu seriju i njenih 20 nominacija za Emi uoči ceremonije dodele nagrada koja će se održati narednog meseca.

Internet prodavac je u partnerstvu sa lokalnim preduzećima iz Santa Monike nakratko vratio cene nekih stvari i usluga, poput benzina, hotelskih soba, filmskih karata, kolača, na one iz 1959. godine – godine u koju je smeštena radnja Amazonove serije Čudesna gospođa Maisel.

Za razliku od haosa koji je izazvao jeftin gas, na drugim akcijama poput promocije hot-dogova za 30 centi i karti za bioskop po ceni od 51 centa nije bilo problema.

VIDEO: Terazije blokirane došao "SEAL team"... nije američki napad- snima se serija

(Telegraf Biznis / bizlife.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pumpadžija

    19. avgust 2019 | 16:54

    Oni benzin zovu GAS (gasoline)...u Australiji benzin nazivaju petrol....pozdrav

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>