• 2

Kraj kripto ludila? 99 odsto novčića uskoro će vredeti 0

Fokus nije na pravim problemima

  • 2

Pravi problem sa digitalnim sredstvima je taj što je "neverovatno mnogo bure podignuto oko kripto-ekosistema", rekao je Bred Garlinghaus, direktor kompanije koji stojii iza digitalne valute ripl.

On predviđa da će 99% svih kriptovaluta verovatno ići na nulu jer nisu fokusirane na stvarne probleme. Previše je kripto projekata, kaže Garlinghaus
On tvrdi da je do sada kreirano previše kriptovaluta, predviđajući da će opstati samo 1 odsto svih kriptovaluta.

Taj mali broj kripto projekata koji će opstati će značajno promeniti pravila igre u raznim industrijama i značajno će porasti tokom decenija jer će biti usmereni na rešavanje stvarnih problema za stvarne kupce, izjavio je direktor Ripla.

Napominjući da do danas postoji više od 3.000 digitalnih imovina kojima se svakodnevno trguje, direktor Ripla je nagovestio da će vrlo malo njih zaista moći da zadovolji potrebe kupaca, tvrdeći da većina njih„verovatno ide na nulu.

Video: Ukrali gomilu kompjuterske opreme da bi kopali Bitkoin

(Telegraf Biznis)

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • MIKI

    Ovo globalna kripto prevara nije u interesu njenih stavaralac uopšte da se skoro završi i pitanje da li će se uopšte završiti u narednih 100-200 godina ili će trajati duže.Pa moderno bankarstvo postoji od srednjeg veka.

  • nikolas

    I NA KRAJU VREDNOST O !!!

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke