Bitkoinu se predviđa vrtoglav rast u naredna dva meseca, šta o tome misle "rudari" u Srbiji?

Investitori se često odluče da smanje gubitke klasičnog berzanskog poslovanja begom u  bitkoin

Komentari

  • angie

    4. maj 2020 | 13:41

    Pa to je sjajno! Ja mislim da ce kriptovalute zameniti na kraju obicne valute. Svi na bitcoinkupovinaprodaja !

  • Lepo zamisljeno

    30. april 2020 | 11:20

    Kriptovalute su sjajna zamena za papirni novac, ali neko je iskoristio celu stvar da debelo zaradi dok su ostali "ulagaci" debelo u minusu. Definitivno za sada ne treba imati poverenje u kripto svet.

    • 4. maj 2020 | 12:04

      Srdjan

      @Lepo zamisljeno

      Zato sto su ostali ulagaci ulagali kasno. Konkretno ja sam savetovan da ulazem kada je 1 bitcoin bio 12 dolara. Tada sam mislio da je to neka novotarija i prevara. Opet sam savetovan da ulazem kada je cena bila 6000 dolara, sa kalkulaciom da ce cena ubrzo biti 100k dolara ( sledece godine u aprilu ili maju). Ako zelis da se enormno obogatis ulazi u Cardano (ADA). Trenutna cena je $0.047 usd. Za pet godina sigurno ce biti veca barem duplo dakle neces izgubiti ni dinar sigurno, a mozda bude i 100 dolara ako je svet spreman da ulaze u kriptovalute barem za jednu petinu u odnosu na zlato. Da sam milijarder pre bi stedeo u kriptovalutama konkretno bitcoin nego zakopavao kofere sa zlatom po dvoristu (prakticnije je i manje je prljavo). Trenutno je odnos bitcoina i zlata 2:98, ako pratimo tehnologiju i za recimo 10 godina odnos bude 50:50 cena bitcoina bice 200k dolara otprilike. Dakle niko nikoga ne vara, samo je pitanje koliko je svet trenutno spreman na za kriptovalute, na jednoj strani su banke i velike korporacije koje pohlepom drze svetsku populaciju u ropstvu, na drugoj strani su mladi ljudi milenijalci koji tek ulaze u ozbiljne godine i veoma su otvoreni za kriptovalute i posteniji odnos u svetu, zapamti milenijalci tek pocinju da imaju kapital da bi menjali svet. Ali promene na bolje su neminovne jer ovo sada ne funkcionise. Za sve koji citaju definitivno savetujem ulaganje u Cardano.

  • biciikloaya

    30. april 2020 | 10:04

    Sjajna vest. Vreme je da papirni novac ode u istoriju. Prvo prenose se virusi a drugo nema nikakvu perspektivu u budicnosti. Samo bitcoin!!!!!!!