≫ 

Ima li istine u teorijama zavere o povezanosti globalne pandemije i 5G mreže?

 ≫ 

U vremenima velikih nesigurnosti prvo "procvetaju" teorije zavere, jer daju jednostavan odgovor na složen društveni problem. Nasuprot njima, zvanična objašnjenja često su kompleksnija, a po pravilu ih daju zvanične institucije, u koje ljubitelji teorija zavere nemaju puno poverenja.

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika Kolumbo
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Biljka

    22. maj 2020 | 13:09

    Pa evo moja banka mi javila da imaju radove u unapredjenju sistema, u toku vikenda. Sta mislite zbog cega?

  • dr B

    19. maj 2020 | 17:13

    Mene je zaista sramota sto cu u buducnosti morati da prilikom prijavljivanja za posao (u inostranstvu, naravno) podnosim doktorsku diplomu Elektrotehnickog fakulteta na kojem je intervjuisana osoba sef katedre za telekomunikacije. Pre svega smatram da je nacin izrazavanja veoma neprimeren obrazovanom coveku i da postoji ocigledna nedoslednost, odnosno diskontinuitet, u najvecem broju izjava. Neka ostavimo sve pomenuto po strani. Postavio bih nekoliko pitanja: 1. Da li je ova osoba pod punom krivicnom i pravnom odgovornoscu spremna da brani svoje izjave? 2. Ukoliko se u nekom trenutku bude ustanovila dugorocna ili kratkorocna stetnost elektromagnetnog zracenja 5G mreze ili uredjaja po zdravlje zivih organizama, da li ce ova osoba biti smenjena sa mesta sefa katedre za telekomunikacije na Elektrotehnickom fakultetu, odnosno da li ce joj biti oduzeta titula profesora na ovom fakultetu? Moje skromno misljenje je da bi sa uvodjenjem 5G mreze trebalo biti krajnje oprezan. Tek kada bude u potpunosti ustanovljeno da ne postoji nikakva stetnost po zdravlje svih zivih organizama na ovoj planeti, moze se pristupiti procesu uvodjenja 5G baznih stanica.

  • sara

    19. maj 2020 | 11:46

    Šokirana sam komentarom da bazne stanice nisu opasne!!!!. Mnogo pametniji ljudi, lekari, dokazuju, da slabi imunitet i izaziva teška oboljenja. Predložila bih ovom gospodinu, da na svojoj terasi dozvoli da se ugradi bazna stanica!!. Moja zgrada je na tri metara od bazne stanice, sa 7-8 antena i posledice su vidljive, jer su mnogi oboleli od kancera!!!. Nažalost država ništa ne preduzima da se ukloni, jer je u pitanju profit, a i pohlepni direktori to dozvoljavaju na krovovima!!.