Ima li istine u teorijama zavere o povezanosti globalne pandemije i 5G mreže?

U vremenima velikih nesigurnosti prvo "procvetaju" teorije zavere, jer daju jednostavan odgovor na složen društveni problem. Nasuprot njima, zvanična objašnjenja često su kompleksnija, a po pravilu ih daju zvanične institucije, u koje ljubitelji teorija zavere nemaju puno poverenja.

Komentari

 • Biljka

  Pa evo moja banka mi javila da imaju radove u unapredjenju sistema, u toku vikenda. Sta mislite zbog cega?

  0
  0

  Podelite komentar

 • dr B

  Mene je zaista sramota sto cu u buducnosti morati da prilikom prijavljivanja za posao (u inostranstvu, naravno) podnosim doktorsku diplomu Elektrotehnickog fakulteta na kojem je intervjuisana osoba sef katedre za telekomunikacije. Pre svega smatram da je nacin izrazavanja veoma neprimeren obrazovanom coveku i da postoji ocigledna nedoslednost, odnosno diskontinuitet, u najvecem broju izjava. Neka ostavimo sve pomenuto po strani. Postavio bih nekoliko pitanja: 1. Da li je ova osoba pod punom krivicnom i pravnom odgovornoscu spremna da brani svoje izjave? 2. Ukoliko se u nekom trenutku bude ustanovila dugorocna ili kratkorocna stetnost elektromagnetnog zracenja 5G mreze ili uredjaja po zdravlje zivih organizama, da li ce ova osoba biti smenjena sa mesta sefa katedre za telekomunikacije na Elektrotehnickom fakultetu, odnosno da li ce joj biti oduzeta titula profesora na ovom fakultetu? Moje skromno misljenje je da bi sa uvodjenjem 5G mreze trebalo biti krajnje oprezan. Tek kada bude u potpunosti ustanovljeno da ne postoji nikakva stetnost po zdravlje svih zivih organizama na ovoj planeti, moze se pristupiti procesu uvodjenja 5G baznih stanica.

  130
  0

  Podelite komentar

 • sara

  Šokirana sam komentarom da bazne stanice nisu opasne!!!!. Mnogo pametniji ljudi, lekari, dokazuju, da slabi imunitet i izaziva teška oboljenja. Predložila bih ovom gospodinu, da na svojoj terasi dozvoli da se ugradi bazna stanica!!. Moja zgrada je na tri metara od bazne stanice, sa 7-8 antena i posledice su vidljive, jer su mnogi oboleli od kancera!!!. Nažalost država ništa ne preduzima da se ukloni, jer je u pitanju profit, a i pohlepni direktori to dozvoljavaju na krovovima!!.

  241
  0

  Podelite komentar

 • Kolumbo

  5G naravno ima veze sa koronom, u Belgiji je mreza uvedena usred epidemije (sesta po broju baznih stanica u svetu) i doslo je do humanitarne katastrofe. I ulicna rasveta slabi imunitet, kamoli 5G...

  164
  0

  Podelite komentar

 • Aco

  Nema veze sa koronom, ali te tvoje price da uvodjenje 5G nije stetno padaju u vodu. Jos cete da nas ubedite da je to zdravije. Kod nas zracenje 2,5 puta manje nego u Evropi. Pa da, BDP najveci u Srbiji. Ma blago nama ljudi.

  216
  3

  Podelite komentar

 • Aca

  Ozbiljan lobi je na delu da bi nas ubedili kako je sve uredu, čak i zdravo. 15 000 satelita i milijarde baznih stanica da bi mi imali brzi internet koji nam nije ni potreban, ne treba mi teorija zavere da bi znao da nešto tu nije kako treba.

  175
  3

  Podelite komentar

 • Sudija Dred

  Zbog zavisti komsije sprecavaju uvodjenje 5G?!? Ko ce ti poverovati u ovo...

  20
  2

  Podelite komentar