• 0

Microsoft Partner of the Year: Veliki uspeh kompanije Comtrade System Integration

U konkurenciji od preko 3.300 kompanija iz celog sveta koje su se takmičile u različitim kategorijama, predstavnik srpskog IT sektora dobio je izuzetno priznanje kao Microsoft Partner of the Year za Srbiju

  • 0
comtrade

Foto: Comtrade

Ostvareno dostignuće predstavlja izuzetan podsticaj za dalje jačanje i širenje strateškog partnerstva našeg najvećeg sistem integratora sa globalnim liderom u informacionim tehnologijama kao što je Microsoft.

O značaju nagrade koju Comtrade System Integration osvaja već drugi put za redom, a četvrti put u poslednjih 5 godina, najbolje svedoče reči Marka Bratića, CSI Chief Operating Officer-a:

- Zbog same prirode naše industrije, odnos sa ključnim strateškim partnerima od velikog je značaja za našu sposobnost da ostvarimo svoju viziju. U tom svetlu, ovogodišnje priznanje Microsoft Partner of the Year najbolja je potvrda dobrih odluka koje smo donosili u prethodnom periodu, istrajnosti i sveukupnog kvaliteta koji isporučujemo klijentima -

Prestižni konkurs odvija se kroz selekciju najboljih case-ova, tj. primera dobre poslovne prakse u kojima je demonstrirana izvrsnost u inovacijama i primeni korisničkih rešenja zasnovanih na Microsoft tehnologiji.

Comtrade System Integration je na ovogodišnjem izboru nastupio sa case-om na temu: Kako za manje od 6 meseci izvršiti migraciju na cloud, sa samo jednim zahtevom menadžmenta P3 Grupe: Nula on-premise infrastrukture?

O složenosti i kvantitativnim aspektima zadatka govori to da je isti sproveden za multinacionalnu kompaniju P3 - Ingenieurgesellschaft für Management und Organisation, koja zapošljava više od 1000 ljudi u 17 zemalja i ostvaruje godišnji prihod od preko 100 miliona USD. Glavni cilj bio je stvoriti agilno i moderno IT okruženje, sposobno da podrži ekspanziju i migraciju postojećih podataka.

Više o specifičnostima projekta i njegovom sprovođenju saznajemo od Vladimira Markovića, Microsoft Licensing Sales Specialist-a: - Izazova je bilo puno: od migriranja ogromnog broja deljenih resursa, preko limita u Tenant2Tenant migraciji koji se odnose na Forme, Planner, Teams, Stream. Konstantno smo radili u različitim vremenskim zonama između Meksika, Amerike, Nemačke, Rumunije, Kine i Srbije -

Za osiguranje pristupa informacijama i osiguranje korisnika upotrebljene su tehnologije: ATP – Windows Defender, MFA, Conditional Access, Cloud apps security, Network security Groups i Azure B2B.

Comtrade System Integration je najveći Microsoft Licensing Solution Provider u Srbiji, čiji tržišni pristup karakteriše strategija digitalne transformacije i ostvarivanje vrednosti putem edukacije klijenata, dodatnih konsultacija i usluga, kao i ponuda IP rešenja.

- Vizija daljeg razvoja poslovanja Comtrade System Integation jeste nastavak rasta i na drugim tržištima na kojima CSI nastupa, pre svega na tržištu Slovenije a potom i šireg tržišta CEE - navode iz kompanije.

Ispravnost odabranog puta razvoja pokazuje i ostvareno priznanje Microsoft Partner of the Year, koje našeg sistem integratora obavezuje da dalje nastavi u pravcu osnaživanja uspešne, dugogodišnje saradnje sa kompanijom Microsoft.

Video: Кako Četvrta industrijska revolucija menja tržište rada: Neka zanimanja nestaju, ali nastaju nova

(Telegraf Biznis)

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke