Novčić koji je najkritikovanija valuta raste, a sada se desila svađa na domaćem tlu koja ga briše

Ripple je verovatno najviše kritikovano digitalno sredstvo, jer je cela ideja oko bitkoina bila upravo da kritovalute ne treba regulisati

Komentari

 • vladimir

  Postaviću jedno prosto pitanje. Da li bih voleo imati virtuelnu cifru na komjuteru ili zlatne poluge u džepu ? Naravno zlatne poluge. Prvo, budimo realni i jasni, fiat valute su jedna od prvih mahinacija virtuelne ekonomije. To je seme finansijskog raka. Virtuelna ekonomija je privlačna iz nekoliko razloga,ali je u praksi veoma loša. Kao odgovor na bolno stanje u realnom svetu, mase pokušavaju pobeći u virtueln svet. Zvuči uzbudljivo, ali nažalost ovde se nalaze uznemirujuće veze između našeg sveta i izmišljenog sveta.Ovde je međutim pitanje; Pravi novac zahteva unutrašnju vrednost. Kriptokutencije nemaju nikakvu unutrašnju vrednost. Programeri iz ničega u virtuelnom rudniku stvorenom od ničega repliciraju digitalni proizvod.Svako u kompjuteru može stvoriti kripto valute, gde matematika daje kripto svojevrsnu vrednost.Žao mi je ali je matematika besplatna. " Oaza" stvorena programskim genijem postaje veza za globalnu ekonomiju i virtuelno društvo. Pošto neću imati dovolno prostora, pitanje glasi: Zašto centralne banke širom sveta (uključujući BIS i MMF) razvijaju svoje vlastite sisteme za kripto valute ? Odgovor -zato što imaju korist od bezgotovinskog sistema.Virtuelna ekonomija stvara slabost u društvu.Podstiče nedostatak stvarne proizvodnje. Umesto pravih proizvođača preduzetnika i pronalazača imamo ljude koji se bore za prodaju imovine stvarnog sveta kako bi kupili kompjuterske uređaje sposobne za "miniranje"novčića koji stvarno ne postoje. Ovo je hladna istina.

  4
  0

  Podelite komentar

 • Joksi

  Da ste pametni svi bi ulagali u ovo. Ko prati rad kompanije zna da su stvari dosta pozitivnije i da sva partnerstva koja imaju sa institucijama nisu za dz. To sa regulacijama je samo sarena laza i 13 nov ce biti zvanicna presuda. Njihov XRP kripto je napravljen da poveze digitalne valute banaka (CBDCje).

  2
  5

  Podelite komentar