• 0

IAB Virtual Day: Presek razvoja digitalne industrije i predviđanja o trendovima koji dolaze

Ovaj događaj na jednom mestu okupiće 400-500 aktera digitalne zajednice

  • 0
Digital day

Digital day

Usled aktuelne situacije, Udruženje IAB Serbia bilo je primorano da odloži ovogodišnji Digital Day u formatu u kom nam je poznat.

Ipak, godinu koja je pored svega donela i mnogo značajnih promena u okviru digitalne industrije zaključiće jednodnevnom konferencijom IAB Virtual Day koja će se održati u četvrtak, 26. novembra u formi webinara. Početak je zakazan za 15 časova. 

Ovaj događaj na jednom mestu okupiće 400-500 aktera digitalne zajednice, a pokrenuće se  aktivna diskusija o aktuelnim temama poput:

Preseka razvoja digitalne industrije; Digitalne transformacije;Predviđanja o trendovima koje možemo očekivati u narednoj godini i sl.

U ulozi predavača naći će se nekoliko inostranih keynote speaker-a, dok su u planu i 2 panel diskusije sa akterima sa domaćeg tržišta koji će se baviti gore navedenim temama, ali i obuhvatiti neke od trendova razvoja koje smo mogli primetiti tokom ove godine. 

Neki od potvrđenih predavača su Volker Hein - CTO | Central & Eastern Europe, SAP, Ana Milićević - Principal & co-founder // Sparrow Advisers, Neal Scaffer - President, PDCA Social / Autor

Osim ovoga, biće predstavljene i dve studije slučaja.

Prisustvo konferenciji će biti besplatno, sa neophodnom registracijom unapred.

Više informacija o programu i učesnicima prijavljeni će dobiti nakon registracije.

(Telegraf Biznis)

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke