Prevaranti opet vrebaju srpske preduzetnike: Prete im gašenjem Fejsbuk naloga ukoliko ne urade ovo

Poruke su napisane na srpskom jeziku i na ćirilici, sve osim pozdrava koji je na englekom jeziku

Komentari

 • 1111

  Ja nikad nisam imao nalog kod FB. Ukoliko ne poludim necu ga ni napraviti. Voleo bih da mi neko objasni shta sam u zivotu propustio.

  5
  4

  Podelite komentar

 • Lejla

  I nad preduzetnicima ima prevaranata...

  3
  1

  Podelite komentar

 • NekoKo

  Srpski preduzetnici su zapravo najveći prevaranti,hohštapleri i dripci.Prema radnicima se ponašaju kao prema robovima.Čast izuzecima.U najkapitalističkijim zemljama Zapada, ne postoji to što postoji kod nas.Sramota je da se u 2020 godini u državi u sred Evrope,takva surovost i brutalnost uopšte ne kontrolišu.Država može da puni budžet i od tih kazni.Posebno je interesanto to što se radi masovno preko radnog vremena a da to nije uopšte plaćeno.Privrednici se vade na nesposbost radnika da zadatak obave u toku radnog vremna,ali prijatelji kada je to konstanta u određenoj firmi,pre će se raditi o nespobnosti nadređenih tj. šefova (u srpskom prevodu gazda) da organizuju posao kako treba.Za takve stvari država mora da dere i uši da otpadaju od kazni.Ugovori moraju da se poštuju ako želimo da budemo uređena i normlana zemlja,a ne da se kače mačku o rep i da služe da se sa njim briše zadnjica.O blanko potpisima otkaza da ne govorim.Takođe,firme koje radnke plaćaju pola na crno-na ruke a pola na račun, treba papreno kažnjavati.Naša država se hvali prilično visokim prosekom plata.Sve one firme kod kojih su plate ispod proseka, država ne treba uopšte da pomaže, a one koje zadovoljavaju prosek ili idu preko da pomaže i kapom i šakom.Takođe, ogavno je to zapošljavanje ljudi sa fakultskim diplomama a prijavom sa srednjom školom.Ako ti se sviđa visoko školovan čovek da ti radi komercijalu po terenu za prodaju zaštine opreme, onda ga prijavi sa fakultetom i u skladu sa tim plati.

  7
  3

  Podelite komentar

  • Saša

   @NekoKo

   Niko te ne tera da radiš za drugog i da se drugi bogati ne ceneći tvoj rad i stručnost. Svako ima pravo da otvori svoju firmu i da radi i zarađuje od svog rada. Otvaranje firme je 100 dinara pa izvoli. I da ne bude da mnogo pametujem, ja sam vlasnik firme u kojoj radim sam onoliko koliko mogu. Zaposleni mi ne trebaju jer ne želim da imam zaposlene koje bih iskorišćavao za lično bogaćenje. Meni je ovo što zaradim dovoljno i više mi ne treba.

   7
   1

   Podelite komentar

  • Čile

   @NekoKo

   Kakve veze ima fakultet sa radnim mestom, ako nije potreban za obavljanje nekog posla?

   3
   0

   Podelite komentar

 • Uhhhh

  Bas me briga za fb od pre 7 godina ga nekoristim i lepse spavam.

  8
  3

  Podelite komentar

Google preporuke