Četiri stvari na koje i građani Srbije mogu da obrate pažnju i kupe jer će cena rasti. Nije bitkoin

Bitkoin je dominirao tokom 2020, ali postoje druge digitalne valute na koje bi investitori tek mogli da obrate pažnju i dignu im cenu

Komentari

 • LeteciBeogradjanin

  Rast Crypto trzista je neminovan. BTC je dostigao ATH (All Time High) i ne postoji nikakva barijera za njegov dalji rast, osim ogranicene traznje. Traznja ce da raste, zato sto se u trku ukljucuju veliki igraci. Max broj BTC novcica je 21 000 000, a trenutno ga ima 18.5 000 000 u opticaju. Onog momenta kad circulating supply (broj novcica u opticaju) dostigne maximum supply (maksimalni broj novcica koji se moze iskovati) cena BTC-ja ce otici u nebo i trziste ce se okrenuti drugim crypto valutama, tj. altcoinima, jeftinijim alternativama. Svima ce cena otici gore, jer ce ih povuci BTC. E, sad... Koji od njih ce otici najvise? Ima nekoliko kandidata... Slozio bih se da Cosmos ima realne sanse. Pre svih mozda ETH... PolkaDot i ChainLink isto tako... Citav DeFi sector treba drzati na oku jer moze veoma visoko da skoci. Ima jos veoma dobrih projekata sa odlicnim potencijalom. Bancor i OceanProtocol su oidlicni projekti. Numeraire isto tako. Kava takodje... Ima ih dosta koje nisam spomenuo, jednostavno ne mogu sve.

  4
  1

  Podelite komentar

  • Dragi carino

   @LeteciBeogradjanin

   Ovim putem zelim da ti cestitam na brilijantnoj proceni. Nadam se da je neko procitao tvoj komentar jer je sada bogat covek.

   0
   0

   Podelite komentar

 • supergnu

  Ovo nije dobro brate. Imam 3 bitcoina. Kako cu da kupim sladoled deci ako skoci na $650.000...😂😂😂

  11
  0

  Podelite komentar

 • CryptoG

  Riple? Stvarno? Ko god da ovo cita, neverovatnije mi je da onaj ko ovo pise ne prati scenu I predlaze ljudima da kupi valutu koju je coinbase izbacio sa liste I protiv koje je podignuta optuznica..ljudi informisite se na pravim meeting..

  22
  1

  Podelite komentar