• 0

Nekada najmoćniji Mac odlazi u istoriju: Možete ga kupiti dok traju zalihe

Kada se potroši postojeći inventar, iMac Pro više neće biti dostupan, potvrđeno je iz kompanije za "CNN Business"

  • 0
računar

Foto: Unsplash

Epl (Apple), svetski poznata tehnološka kompanija, više ne proizvodi iMac Pro, nekada najmoćniji računar koji su mogli da ponude.

Za one koji žele da se domognu Mac-a "sve-u-jednom", to je još uvek moguće, ali određeno vreme. Standardni model od 4.999 dolara i dalje možete kupiti na zvaničnoj veb stranici Epla, ali samo dok zalihe traju.

Kada se potroši postojeći inventar, iMac Pro više neće biti dostupan, potvrđeno je iz kompanije za CNN Business. Epl je lansirao iMac Pro 2017. godine, i tada je važio za najmoćniji Mac ikada.

Namenjen je kreativcima i profesionalcima, ima napredne mogućnosti za grafiku i 3D prikaz. Međutim, mašina nije dobila značajnija ažuriranja u poslednjih nekoliko godina.

U avgustu je Epl predstavio iMac 27-inch koji dolazi sa novim procesorima, bržom RAM memorijom i moćnim grafičkim karticama. Takođe, ima najsvetliji i najživopisniji Retina displej na Mac-u ikada.

Inače, od početka marta Epl ponovo "slobodno" radi u SAD, na svom ključnom tržištu. Deonice Epla su na berzi zbog ponovnog otvaranja radnji porasle za više od 5%, što je najveći skok u poslednja četiri meseca.

Video: Kako da budete produktivnji na poslu: Robot Buddy zna sve odgovore

(Telegraf Biznis)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>