• 0

Kako da upravljate Vašom poslovnom dokumentacijom poptuno digitalno

Elektronski delovodnik Vam omogućava da pristupite dokumentaciji, bilo gde da se nalazite

  • 0

Kako prevazići ogroman broj registratora i kako uštedeti vreme za pronalazak dokumenata koji se nalaze na različitim lokacijama, u različitim registratorima?

Odgovor je digitalizacija! Digitalizacija nam je omogućila značajnu uštedu vremena i veliki komfor u svakodnevnoj poslovnoj komunikaciji i radu.

kancelarko

Foto: Kancelarko program

Postoji dva načina kako da digitalizujete proces rada sa poslovnom dokumentacijom.

Prva mogućnost je da skenirate dokumente i pohranite u  bazu, što je zapravo samo delimično unapređenje, jer ste već dokument kreirali, tj. štampali i nakon toga preveli u digitalan format.

Međutim, takav način oduzima dragoceno vreme i duplira posao, što je vrlo česta pojava u našem okruženju. Takav način rada može biti i kontraproduktivan, odnosno,  umesto da se smanji uloženo vreme, dolazi do dodatnog angažovanja resursa gde se dokumentacija pravi u dve forme - papirnoj i elektronskoj.

Druga mogućnost je da u potpunosti zamenite obradu papinih dokumenata sa elektronskim. Tada govorimo o pravoj digitalizaciji i istinskoj efikasnosti i uštedi vremena.

Ukoliko pretpostavimo da velika većina pravnih subjekata i firmi  duže vreme posluje na tržištu a samim tim i sadrži veliki broj papirnih dokumenata, svakako je nepohodna i mogućnost skeniranja stare dokumenatacije.

kancelarko

Foto: Kancelarko program/Shutterstock

Rešenje svih ovih problema i mogućnost potpunog prelaska na elektronski način poslovanja sada je dostupno kroz poslovni program Kancelarko, i njegov modul - elektronski delovodnik.

E-Delovodnik nudi mogućnost potpunog prelaska na moderan i digitalni način vođenja dokumentacije i predstavlja centralizovan sistem gde na jednom mestu nalazite sve dokumente:

  • Pretraga je elektronska i momentalana, a odnosi se na sve zavedene dokumente.
  • Mogućnost pristupa sa bilo kog pametnog uređaja (telefon, računar, tabelet)
  • Skeniranje dokumenata (do 30 u minuti) i automatsko pohranjivanje u e-Delovodnik
  • Kontrola i dodeljivanje pristupa korisnicima tj. saradnicima po pojedinačnim privilegijama
  • Pregled rokova i podsetnik
  • Višestruka sigurnost (ne možete izgubiti dokument ukoliko ga svesno sami ne izbrišete)
  • Adresar sa podacima (klijenti, saradnici...)

Jednostavno uvek imate pristup dokumentaciji, bilo gde da se nalazite i u svakom trenutku.

Ako već niste, ukrcajte se što pre na moderan brod koji omogućava bezbedno krstarenje po velikom i rastućem okeanu dokumenata koji se svakodnevno kreiraju.

Program za elektronsko upravljanje dokumentima i e-fakture  - Kancelarko

(Telegraf.rs/PR)

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke