• 0

Besplatan webshop za 50 trgovaca koji žele da se oprobaju u online svetu: Kako da se prijavite na konkurs?

Poziv je otvoren za sva pravna lica registrovana na teritoriji Srbije do 30.09.2022. godine

  • 0
Online trgovina

Foto: Shutterstock

Ecommerce magazin uz podršku kompanije Visa, poziva sva pravna lica registrovana na teritoriji Srbije, koja se bave maloprodajom robe i/ili usluga za svakodnevnu potrošnju da dostave prijave za uvođenje online biznisa – internet prodavnice.

Pobednici konkursa dobijaju kompletno gotovo rešenje za internet prodaju koje podrazumeva pokretanje i hostovanje Internet prodavnice, šestomesečno besplatno održavanje, obuku za koriščenje i druge pogodnosti.

Poziv je otvoren za sva pravna lica registrovana na teritoriji Srbije do 30.09.2022. godine.

Cilj konkursa jeste da se podrže mikro, male i srednje firme koje još uvek nisu pokrenule svoje online poslovanje odnosno koje nemaju internet prodavnicu..

Pozivaju se sve kompanije bez obzira na prethodno iskustvo

Bez obzira na Vaše online iskustvo, možete se prijaviti na konkurs, a uz podršku i obuku u okviru konkursa, bićete u mogućnosti da pokrenete i testirate novi kanal prodaje.

Konkurs je namenjen svim pravnim licima registrovanim na teritoriji Republike Srbije, koja se bave maloprodajom robe i/ili usluga za svakodnevnu potrošnju. Ovom akcijom biće nagrađeno čak 50 pravnih lica koja će dobiti besplatnu Internet prodavnicu i održavanje web shop-a u trajanju od 6 meseci.

Pored toga, dobitnicima će biti obezbeđena uputstva i obuka za korišćenje e-commerce platforme za prodaju, podešavanje SSL sertifikata za sigurnu razmenu podataka na web prodavnici, kao i usluge SEO optimizacije sadržaja – neophodne za bolje pozicioniranje sajta na pretraživaču Google.

Pravila konkursa

Ukoliko želite da vaša kompanija bude jedan od pobednika konkursa, postoje kriterijumi koje kompanije učesnici moraju da zadovolje kako bi aplicirale za navedene pogodnosti.

Učesnici su u obavezi da se registruju i popune online formular na strani www.e-commerce.co.rs/konkurs. Sve prijave će razmatrati stručna komisija koju čine predstavnici kompanije Visa i Ecommerce magazina, a mi pozivamo sve kompanije da se prijave.

Pobednici će biti izabrani na bazi izvodljivosti njihovih ideja za prodaju, potencijala i kreativnosti – bez obzira da li firme imaju iskustva u internet prodaji ili ne.

Kontinuiran rast internet prodaje

Poslovanje kompanija se sve više prebacuje na internet, o čemu svedoči podatak da je online kupovina kod nas zabeležila skok od 75,77% u 2021. u odnosu na 2020, što nas dobodi do cifre od 797 miliona eura prometa samo u transakcijama praćenih karticama putem interneta.

Da li ste znali da je broj realizovanih transakcija putem interneta u Srbiji, plaćenih karticama, prvi put prešao 30 miliona? Miliona, da!

Prema podacima Narodne banke Srbije, nakon ogromnog rasta koji smo imali prošle godine, broj dinarskih transakcija plaćenih karticom putem interneta nastavlja da se uvećava.

Video: Korona iznedrila neke startape, ali šta će biti hit rešenja u narednom periodu

(Telegraf Biznis)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>