• 2

Vreme čitanja: oko 1 min.

Koja je uloga veštačke inteligencije u obrazovanju? Sve je spremno za konferenciju "Tomorrow"

Vreme čitanja: oko 1 min.

Na ovo pitanje pokušaće da odgovori Srećko Miodragović, sa ostalim panelistima, u okviru panela "Od teorije do prakse: Veštačka inteligencija u obrazovanju"

  • 2
Konferencija Foto: Promo

Više od 10 hiljada poznavalaca i ljubitelja blokčejna, metaversa i veštačke inteligencije okupiće se sutra u Beogradu uoči otvaranja najveće evropske tehnološke konferencije "Tomorrow" u Štark Areni.

Druga po redu konferencija u našoj zemlji traje do 14. maja, odmah nakon tech spektakla u Dubaiju, koji je održan u februaru ove godine sa više od 12.000 učesnika.

Beograđani će imati priliku da poslušaju više od 100 međunarodnih priznatih govornika i prezentera u naredna tri dana, a posebna pažnja biće posvećena i panelu u vezi sa aktuelnom temom u svetu "Od teorije do prakse: Veštačka inteligencija u obrazovanju".

Moderator ovog panela biće Srećko Miodragović, savetnik predsednika kompanije Comtrade. Sa skoro 30 godina iskustva u IT oblastima, Miodragović je postao sertifikovani stručnjak za blokčejn, a takođe je zadužen i za obrazovnu strukturu kompanije koju čine 4 obrazovne institucije.

Miodragović je na prošlogodišnjoj konferenciji govorio o budućnosti blokčejn tehnologija u Srbiji.  

O ulozi veštačke inteligencije u obrazovanju razgovaraće sa predsednicom "Women in DeepTech" Paulinom Čotrovom, izvršnim direktorom kompanije "Positive" Miljanom Radanovićem i izvršnom direktorkom instituta Metaverse Kristinom Jan Zang.

Ulaznice za beogradsku "Tomorrow" konferenciju su u prodaji po povlašćenim cenama na www.tmrwconf.net.

(Telegraf Biznis)

Video: Bata je 90' bio mladi direktor IT giganta gde i još radi: Otkriva razliku velikih firmi od propalih

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Jelena

    12. maj 2023 | 12:28

    Ljudska inteligencija izgleda,vise nece trebati. Sta cemo

  • Misa

    12. maj 2023 | 17:00

    Nama jedino vestacka intelegencija moze da pomogne. Kako sada stvari stoje, vlada, parlament i predsednik na celu, ukupno nemaju 60% IQ.

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>